Skip to main content

Stævnekalender 2013 - 2014

Jonas_Hall_BFoto: ken Martin Ito Bruun

Så er tredje version af stævnekalenderne for sæson 2013 - 2014 klar. Der er stadig små fejl i den og  manglende informationer. Som f.eks. hvem der er træner på turene og lign. Men kalenderen er ved at være ret komplet, og vil helt sikkert kunne danne dig et godt overblik over sæsonen.
Flere af de manglende informationer kommer på efter stævneplanlægningsmødet. Der vil løbende komme nye versioner af stævnekalenderen. Læg mærke til om du har den nyeste version ved at se på dateon på forsiden af kalenderen.

DOWNLOAD - STÆVNEKALENDER SÆSON 2013 -2014 (VERSION 14. SEPTEMBER)

Nyeste ændringer i (14. september versionen) omhandler primært Trekantens juleindledningstævne som nu er rykket til onsdag den 11. december klokken 15:30 til 18:30 - LINK.

Ændringer fra sidste to versioner er blå.

Som noget nyt dækker kalenderen over hele sæsonen, så du burde kunne danne dig et overblik over alle stævner og fægtelejre. Der er nogle ting du skal bemærke:

1. DFF fægtelejre er ikke taget med i denne omgang LINK - DFF'S AKTIVITETSKALENDER
2. Bemærk stævnet i Wroclaw i marts månede. Det er første gang i mange år vi kan deltage. Hvilket er godt fordi det er et super stævne.
3. Til dem der kigger efter en evt. USA tur. Så er dette ikke droppet. Der er bare mange usikre faktorer der skal på plads før en evt. tur bliver offentliggjort.

Kontakt Malte hvis du har nogen spørgsmål til stævnekalenderen.
Tlf. 26 83 44 08 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  


Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.