Skip to main content

500 fægtere til kårdestævne i Valby Hallen

I weekenden den 26.-27. oktober afholdtes Trekanten Open Sat. WC og Nordisk Mesterskab på kårde i Valby Hallen.
Allerede tidlig lørdag morgen ankom ca. 150 fægtere til Valby Hallen, hvor senior og kadet herre var sat til at starte næsten samtidig. Der var trængsel til indskrivning og våbentjek, men Trekantens mange frivillige hjælpere fik klaret opgaven uden problemer, så fægterne kunne komme i gang med deres puljer.

TO_2013_AugustaAugusta Spanger-Ries i kamp (foto: Karsten Weirup)

13 puljer hos seniorerne og 11 hos kadetterne og Valby Hallen summede af liv: larm fra meldeapparater, råb fra fægtere og tilskuere og et virvar af vandbærere, coaches, dommere og officials, der løb ud og ind mellem hinanden. Fra Trekanten deltog fem senior herrer, hvoraf Klaus Albert Canning klarede sig bedst og sluttede som nr. 20. Hos kadet herre deltog Rasmus Weirup, der fægtede over kategori og sluttede som nr. 58.

Senere på dagen skulle Augusta Spanger-Ries i ilden på junior. Augusta endte på en flot 13’ende plads efter at have kæmpet en uhyggeligt tæt kamp til 15-14, desværre ikke til Augustas favør. Josephine Damgaard fægtede U14-piger og sluttede som nr. 7.

Næste dag fortsatte med samme tempo. Her skulle bl.a. senior dame, junior herre, kadet dame og U14-drenge kæmpe.

Fra Trekanten deltog fire kvinder på senior, hvoraf Marlene Spanger klarede sig bedst med en 38. plads.

Augusta Spanger-Ries fægtede også om søndagen, hvor hun fægtede kadet og sluttede som nr. 16.

I U14 drenge fægtede Rasmus Weirup og Oskar Skals. Begge var ude i nogle uhyggeligt tætte 15-14 kampe, som de vandt, Rasmus mod en stærk fægter fra Estland, som var kommet i top 32 dagen før på kadet, og Oskar mod en fægter fra Finland. Derefter skulle Rasmus møde endnu en fyr fra Estland, som endte med at vinde NM, og det blev desværre en lidt for svær mundfuld, så Rasmus sluttede som nr. 12. Oskar vandt endnu en kamp, men måtte se sig slået i kvartfinalen og sluttede som nr. 8.

Alt i alt var det en fantastisk weekend. Tusind tak til alle de frivillige hjælpere, som lavede et kæmpe arbejde og til Marcus Everitt, der fik sin ilddåb som coach for de unge kårdefægtere. Og Tillykke til Malte Trier Mørch, som måtte holde sin fødselsdag omgivet af hundredvis af mennesker!

marcus_trner
Klubbens kårdetræner Marcus E. Everitt giver gode råd til Rasmus Weirup (foto: Karsten Weirup)

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.