Skip to main content

Ekstra træningspas hos Ferenc - den rigtige version

Så er det tid til det næste træningspas hos Ferenc fredag den 22. november 2013, som vil forløbe lidt anderledes denne gang end det første træningspas. Træningspassene er åbne for alle, så alle er meget velkomne til at komme og fægte, men der er et begrænset antal lektionstider. Desuden bliver træningspasset kun afholdt i Mahauts træningslokaler i Grøndalscenteret.

Hvis man ønsker at få lektion, koster det 50 kr.

Lektionerne gives efter ”først til mølleprincippet”. Uanset om I blot kommer for at fægte eller om I også ønsker at få lektioner, må I meget gerne melde tilbage om I deltager inden den 11. November til Marlene Spanger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./ tlf. 5044 4180.

Efter det sidste træningspas vil der være Stavros’ gode sandwich, som koster 35 kr. Husk at give besked om du spiser med ved tilmelding og husk egne drikkevarer.

For yderligere spørgsmål kan I skrive til Ferenc: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Hvis I ikke hører fra ham, så er det fordi hans internetadgang er ustabilt).

Træningstider:

Kl. 14-16: Veteran (8 lektionstider)

Kl. 16.30-18: Kadet-senior kårde (8 lektionstider)

Kl. 18-21: Kadet-senior fleuret (12 lektionstider)

På vegne af Ferenc
Mange hilsner fra Marlene

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.