Skip to main content

Ekstra træningspas hos Ferenc

Så er det det tid til næste træningspas hos Ferenc fredag d. 22. november, som vil forløbe lidt anderledes denne gang end første træningspas.

Træningspassene er åbne for alle, så alle er meget velkomne til at komme og fægte, men der er begrænset antal lektionstider. Desuden bliver træningspasset afholdt i Mahauts træningslokaler i Grøndalscenteret.

Hvis man ønsker lektion koster det 50 DKK.

Lektionerne gives efter "først til mølle princippet". Uanset om I blot kommer for at fægte eller om I også ønsker at få lektioner, må I meget gerne melde tilbage om I deltager inden den 11. november til Marlene Spanger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./ tlf. 5044 4180.

Efter sidste træningspas vil der være Stavros' gode sandwich, som koster 35 DKK. Husk at give besked om du spiser med ved tilmelding og husk egne drikkevarer.

For yderligere spørgsmål kan I skrive til Ferenc: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Hvis I ikke hører fra ham, så er det fordi hans internetadgang er ustabilt).

Træningstider:

  • Kl. 14-16: Veteran (8 lektionstider)
  • Kl. 16.30-18: Kadet-senior (8 lektionstider)
  • Kl. 18-21: Kadet-senior (12 lektionstider)

På vegne af Ferenc

Mange hilsner fra Marlene

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.