Skip to main content

Challenge Wratislavia 2015

Den 21. og 22. marts deltog 6 Trekanten fægtere i den store ungdomsturnering Challenge Wratislavia, Wroclaw, Polen. Det var igen et kæmpe stort stævne på alle tre våben og det blev til en masse god fægtning.

Jonas, der sidste år blev nr. 2, var rykket en aldersgruppe og mødte rigtig god modstand i de 174 deltagere. I kampen om en top 8 plads mødte han dagens kommende nr. 2 og sluttede selv som nr. 15. Ruben og Steffen stillede op i "monster-gruppen" for årgangene 2002/2003. Her var der hele 213 deltagere. Det lykkedes for begge at kvalificere sig videre fra puljen og direkte i top 128. Desværre mødte de begge deres overmand i deres første udslagning. Ruben tabte til en lille hurtig franskmand og Steffen til en lige så hurtig fægter fra Singapore. Ruben sluttede som 80 og Steffen som 87. I den yngste kategori klarede Christopher og Mikkel sig også rigtig fint i kampen mod de 121 andre fægtere. Begge gik direkte videre i top 64. Mikkel mødte desværre sin nemesis fra Tyskland, som igen løb med sejren. Mikkel var dog en sand kriger og kæmpede sig igennem den sidste del af kampen med en gang næseblod. Mikkel sluttede som nr. 47. Christopher vandt sin første kamp men måtte i kampen om en top 16 plads også se sig slået af en tysker. Han sluttede som 22.

Dagen efter skulle vores eneste pige fægte. Marie stillede op i den yngste kategori og havde en super god puljerunde. Hun lå således nr. 2 efter puljerunden ud af 120 og gik direkte videre i top 64. Hun klarede første udslagning men mødte, som sin storebror Jonas, dagens kommende nr. 2 i sin anden udslagning. Marie sluttede som nr. 17. 

Alt i alt var det et rigtig godt stævne, hvor alle fik god læring med hjem. I år havde vi  derudover også fornøjelsen af selskab fra vores Varde-venner, Olstøm-familien. Det vil helt sikkert også være et stævne, som bør stå på stævnelisten til næsten sæson.

Der skal lyde en kæmpe stor og hjertelig tak til Kolja, der valgte at bruge en weekend i Polen som coach. Det er altid en fornøjelse for både børn og voksne af have Kolja med på tur. Kolja er totalt engageret og arbejder hårdt på at nå rundt til alle og give så god coaching som muligt. Derudover er han også en utrolig god co-pilot, når der skal ædes kilometer på autobahnen. 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.