Skip to main content

Jönsson Pokal 2015 i Malmø

IMG 3855

Hyggeligt stævne i Malmø og stor tak til Conrad for god trænerassistance og coaching af fægterne og for at formå at være på flere pister samtidig med god tilråb og coaching. Her er et billede af Conrads intro til fægterne og et holdbillede inden lørdagens kampe gik i gang.

Tak til vores dommere - Jonas W., Christoffer R. og Stefan E. - fedt at I stiller op ;-)

Tillykke til alle 14 fægtere for flotte individuelle præstationer og til de 3 hold som kæmpede en brav kamp og fik henholdsvis guld (Yngre Ungdom - Philip Elias, Mikkel, Jonas, Julius), sølv (Ældre Ungdom - Steffen, Silas, Ruben og Marie) og en flot sjetteplads (Ældre Ungdom - Samuel, Anton og Asger).

 IMG 3852IMG 3853IMG 3854

Stort tillykke til Marie som kæmpede sig flot og sikker til en 1. plads i Yngre Ungdom og vandt guld. Sira kæmpede flot og kom på en 9. plads i et felt på 12 deltagere.

Josephine kæmpede sig til en bronzeplads i kategorien Ældre Ungdom i en felt på 6 deltagere.

Drengene kæmpede bravt og i kategorien Yngre Ungdom kæmpede Christoffer og Mikkel sig til en bronzeplads, Jonas kom på en 6. plads, Julius på en 8. plads og Philip Elias på en 18. plads ud af 26 deltagende fægtere. 

I kategorien Ældre Ungdom havde vi 6 fægtere ud af 24 deltagere, hvor Steffen klarede sig bedst og kom på en 5. plads, Silas blev nr. 7, Samuel nr. 12, Ruben nr. 15, Anton nr. 17 og Asger nr. 20.

Tillykke til jer alle  - flot fægtet og kæmpet.

 

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.