Skip to main content

Stewart Watson flytter til Singapore

stewart watson

Efter mange års samarbejde, er det med beklagelse at Fægteklubben Trekanten har modtaget opsigelse fra cheftræner Stewart Watson, som har fået job som sportschef i det singaporeanske forbund.

Stewart har i de senere år ydet en uvurderlig indsats for klubben som cheftræner for sabelfægterne og cheftræner for de voksne sportsfægtere. Vi kommer til at savne hans viden, fægtekompetencer og ikke mindst store engagement i alle fægterne, fra begynderne til de rutinerede fægtere, særligt blandt sabelfægterne.

Bestyrelsen har pr. 1. januar 2016 ansat Natalia Krolak som ny cheftræner for de voksne sportsfægtere og er i gang med at undersøge mulighederne for at finde nye trænerkompetencer, der kan dække behovene på mandags- og torsdagsholdene for voksne, hvad angår fleuret og især sabel, herunder sabel på eliteniveau.

Bestyrelsen taler på hele klubbens vegne, når vi siger, at vi er meget kede af, at Stewart nu forlader klubben, men samtidig har vi fuld forståelse for, at han har valgt at tage imod den spændende udfordring, som denne stilling i Singapore bliver.
Stewart, vi ønsker dig derfor alt muligt held og lykke i fremtiden. Vi håber, at vi mødes igen, og hvem ved - måske får vi i fremtiden endnu engang glæde af dine evner og din begejstring for fægtningen.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.