Skip to main content

Cadet Circuit Tauberbischofsheim 2017

 

tauber

 

Cadet Circuit Tauberbischofsheim 2017
For første gang i mange år var der 5 danske piger af sted til cadet circuit i Tauberbischofsheim. Varde,
Hellerup og Trekanten var repræsenteret. Trekanten havde ikke kun Naja, Josephine og Marie med men
også Sophia, der dog stillede op for Venezuela. Så det var faktisk mere 6 piger fra danske fægteklubber, der var af sted.

 


Naja var med som den erfarne i dette stævne og hun og Morten kunne guide os andre novicer inden for
dette stævne. Det er nok et af de største pige cadet circuits i løbet af sæsonen. Der bliver fægtet over to
dage. Første dag puljerunde og udslagning til top 32. Dagen efter fægtes udelukkende top 32. Vi var blevet advaret om, at det var et ret så svært stævne – og det holdt stik. Der var fægtere fra næsten hele verdenen, herunder store delegationer fra USA, Frankrig, Italien, Polen, Japan m.v. Men mærkeligt nok ingen russere.Sidste år var der 24 med – ærgerligt, at de ikke kom i år.


Vores gamle ven Wojtek var stand-in træner for Trekantens piger og det gjorde han rigtig godt. Stort tak til
Wojtek og hans klub for samarbejdet. Wojtek havde også hjulpet os med at finde en dommer og tak for det og tak til Marko for indsatsen.

Det var en hård puljerunde piger kom ud i. Om der også var nerver på, som spillede ind, må stå i det uvisse, men i hvert fald måtte Sophia og Marie se sig slået ud efter puljerunden. Naja og Josephine klarede skærene og gik videre til udslagningskamp i top 256. Pigerne fægtede godt, men måtte sig se slået med henholdsvis 14:15 og 10:15. Meget uvandt var fægtedagen slut allerede i starten af eftermiddagen. Menintet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så der blev tid til lidt juleshopping og en forholdsvis tidlig aftensmad med hele den samlede danske delegation på Gasthof Grüner Baum. Wiener Schnitzel var det store hit – også denne aften. Vi havde alle en rigtig hyggelig aften og dejligt at se alle pigerne hygge og more sig så fint sammen. For os, der også skal med næste år: vi glæder os og til jer, der går videre somjuniorer næste sæson: tusind tak for turen og jeres selskab denne gang – det var en fornøjelse.

 

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.