Skip to main content

Resultater fra Pinneberg

 
Det blev et sandt triumftog, da ni Trekanten-fægtere drog til stævne i Pinneberg i Bededagsferien.

I årgang 99 blev det om lørdagen til guld til Sophus Landorph og bronze til Maxim Valeur. Mathias Danckwardt fægtede sig til bronze i årgang 98 og Conrad Kongstad og Martine Spanger-Riis tog begge guld i årgang 97 medens vores 96-drenge stillede op i kadet og besatte 4., 5., 6. og 7. -pladserne. Gustav Schaff fægtede en formidabel bronzekamp og selvom han tabte, så var det med et come-back fra 10-3 til resultatet 15-12.

Om søndagen scorede Martine guld igen og hos drengene blev det til absolut fuldt hus med seks trekanten-fægtere på de første seks pladser: Guld til Conrad Kongstad, sølv til Thomas Berg, bronze til Gustav Schaff og med Tor Boesen, Emil Løkkegaard og yngstemand Mathias Danckwardt på de følgende tre pladser.Tyskerne var i chok!

Selvom stævnet ikke var så stort som sædvanligt, så var de flotte resultater et klart bevis på både sammenhold og et frugtbart dagligt arbejde i Trekanten, og det var stolte og glade fægtere, træner og forældre, der kørte tilbage til Danmark i smuk aftensol søndag aften........ 

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.