Skip to main content

Medaljeregn over fleuretfægterne i Lübeck

IMG_0935Trekanten viste endnu engang sin store styrke på B&U fleuret, da klubbens unge fægtere ved Sieben Türme Turnier i Lübeck i weekenden 26.-27. september tog ikke mindre end 7 guldmedaljer hjem.

13 B&U-fægtere fordelt på årgangene 1996-2000  drog sammen med klubbens nye ungarske fægtemester, Ferenc Toth, og klubbens b&u-ansvarlige Malte Trier Mørch og et stort hold forældre til Lübeck som en del af klubbens stævneprogram for sæson 2009-10, som for denne aldersgruppe omfatter både de nye nationale ranglistestævner og en række udvalgte internationale stævner.

Fægterne stillede op i kadet og i individuelle årgange. Kolja Dahlin vandt kadet-gruppen i flot stil, ligesom han selv og Martine Spanger, Conrad Kongstad, Mathias Danckwardt, Sophus Landorph og Jacob Brandt Lang vandt deres individuelle årgange ganske overbevisende. De fik følgeskab på podiet af Maxim Valeur, Gustav Blicher og Tor Boesen, som alle vandt sølv-medaljer, og af Mathias Danckwardt og Gustav Schaff, som vandt bronze. Trekantens øvrige fægtere leverede også solide præstationer og placerede sig lige uden for medaljerækkerne. Også klubbens ihærdige seniorfægter Lene Jensen var med i Lübeck og placerede sig på en 12. plads og fik mange tilråb med fra sidelinien af klubbens unge fægtere.

Forældrene havde også en gevaldig hyggelig tur.......men det holder vi helt udenfor referat! Dog tør vi godt sige, at Trekantens team-spirit har det rigtig godt, og at Trekantens nye fægtemester fik et godt indblik i hvad klubben har af potentiale for fremtiden, både fægtemæssigt og socialt.

Med hilsen fra tur-mutter Louise.

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.