Skip to main content

Top resultat til Trekantenfægter ved internationalt stævne i Budapest

Alexander Tsoronis, som er 16 år, fægtede sig til et top resultat i sidste weekends stævne i Budapest. Stævnet er et af de sværeste kadet stævner og havde deltagelse af bl.a. landshold fra de bedste fægtenationer. Stævnet er et A-stævne og en del af den europæiske rangliste, - European Cadet Circuit. 

Efter at have elimineret stærke landsholdsfægtere fra både Ungarn og Rusland kom Alexander i den prestigefyldte top 8. Alexander viste fra start at han er stærkt fægtende og beviste til dette stævne at han hører til i den absolutte elite på verdensplan.
 
Det målrettede samarbejde af hans to trænere, Malte Trier Mørch og ungaren Ferenc Toth viser, at netop deres visioner og den nøje planlagte træning med sparring af de mange fægtere med højt internationalt niveau i Fægteklubben Trekanten, giver Alexander nogle af de bedste muligheder for træning på top niveau, og dermed mulighederne for at præstere dette flotte resultat til Danmark.
 
Ligeledes viste stævnet i Budapest at Trekantens strategi og langsigtede målsætninger med talentarbejdet netop nu viser flotte resultater. Fra Trekanten deltog også de to helt unge talenter Thorlek Grum-Schwensen og Thomas Berg, som er henholdsvis første års kadet og sidste års dreng/fægter. De viste begge teknisk flot fægtning, som er et bevis på, at også i fremtiden står Trekanten fægtere parat til at videreføre flotte internationale resultater.

 

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.