Skip to main content

Danmark i top 10!

lobnya

Danmark skulle her til morgen møde Grækenland ved Junior EM. Det var kampen om at komme i top 8. Desværre fik grækerne revanche fra sidste års junior EM hvor Danmark vandt. Grækenland gik derfor i dag videre med cifrene 45 - 34.

Det danske hold skulle derfor kæmpe om placeringerne i top 16, og her er der er succes at finde. Danmark vandt sikkert 45 - 30 over Israel og derefter var det Hviderusland der skulle ha tæsk, og det må man sige de fik. 45 - 23 blev kampen. Danmark ender derfor på en ganske udemærket 9 plads ved EM.
Det betyder at Danmark nu for 3 junior EM i træk ligger i top 10. En stabil indsats af det danske fleuretmandskab. Ferenc Tóth og drengene vender hjem fra Rusland i morgen.
Du kan følge med på http://fencing-online.ru/?=final&weapon_id_comp=29&lang=fr Her er der blandt andet en funktion hvor du kan se semi og finalen blive fægtet live.
Man må sige at det har været en ganske godt EM for Danmark. De næste der skal i kamp bliver herrer kårdeholdet, der skal i kamp klokken 07:00 dansk tid i morgen.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.