Skip to main content

World cup i Bratislava

SNC00210web

Alexander, Oliver og Patrick fra HFK følger spændt med i en af de mange hårde kampe denne weekend

Tre fægtere fra Trekanten har i weekenden fægtet det store junior world cup stævne Memorial de Martinengo i Bratislava. Klaus Albert Caning gjorde det godt i puljen og havde en flot rankning til eliminationen, men måtte desværre se sig slået i første udslagningskamp.

Samme skæbne led Oliver Jessing dagen efter. Men Alexander Tsoronis kom temmelig langt og endte søndagens fægtning i top 32.

Fælles for både kårde og sabelkategorien er at niveauet er enormt højt, idet FIE har gjort world cup kalenderen mindre. Det betyder at alle gode fægtere kommer til alle world cups. Der er derfor ikke længere tale om "lette" world cups. Det betyder at mange dygtige fægtere møder hinanden tideligt i stævnerne og man ser meget hårde kampe allerede fra starten af.
Mange fægtere der ligger højt på verdensranglisten blevet slået ud meget tideligt og man må sige at Alexander er i fint selskab i top 32.

World cup stævnerne har i sanhed ændret sig meget denne sæson og det kommer også til at betyde noget for træningen i klubben. Ikke bare for vores juniorfægtere, men også de næste generationer som i deres forberedelse skal gøres klar til at følde sig hjemme ved disse meget hårde stævner.

Næste gang venter Helsinki hvor der skal fægtes herrer kårde og London hvor vores herrer fleuretfægtere endnu en gang skal i ilden - begge i start december.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.