Skip to main content

Bronze til Lene Jensen ved NM

Læs Lenes beretning fra stævnet herunder:

Som eneste danske seniorfægter ved de Nordiske Mesterskaber på fleuret havde jeg alle intentioner om at gøre Danmark ære.
Og sørme ikke om det lykkedes. Lørdag blev det til bronce i veteranklassen (8 deltagere) , hvor guld og sølv gik til de stærke finske kvinder Someroja og Tallroth-Kock. Trediepladsen delte jeg med Kerstin Palm fra Sverige.

Søndag skulle der fægtes i seniorklassen (21 deltagere), hvor de unge finske kvinder - og en enkelt svensk - var klar til at tage kampen op med os 'gamle'. Men alt lykkedes for mig den dag, og med samtlige mulige sejre i puljerunden lå jeg seedet nr. 2. Det gav gode muligheder i udslagningen, og da semifinalisterne var fundet viste det sig, at vi fire 'gamle' fra veteranklassen havde udkonkurreret alle de unge, og taget alle de fire pladser. I semifinalen holdt jeg indtil tredie runde kampen lige mod den senere vinder Tallroth-Kock, men til sidst fik hun taget på mig og vandt kampen. Sølvet gik til Kerstin Palm, mens jeg og Someroja fik bronce.



Stævnet var særdeles velorganiseret og det næsten arktiske Finland var fantastisk smukt med sneglitrende vinterlandskaber - og 28 graders frost! Jeg og min familie, der var med og heppe, havde en skøn tur. Til næste år er NM i Danmark, så mon ikke vi kan blive lidt flere danskere?

PS: Glemte jeg at nævne, at de 'gamle', jeg kæmpede mod, ikke var hvem som helst, men nr. 1, 2 og 14 i deres respektive klasser ved Veteran EM 2009? Det er så fedt at se, at god fægtning ikke behøver at have noget med alder at gøre...

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.