Skip to main content

Filip Kiil ude af vm

Filip
Fiilip Kill er trygt videre til top 64 på torsdag
Efter en flot start på VM i Cantania, hvor Filip Kill vandt hele 5 kampe i puljen og dermed kvalificerede sig direkte til top 64. Er vm nu desværre slut for Filip. Dagens modstander i top 64 var Jamie Kenber fra Storbritanien. Kenber førte det meste af kampen og var på et tidspunkt foran med tre point. Men det lykkes Filip at komme helt op på Kenber og mod slutningen af kampen førte Filip 14 - 12. Kenber skulle dog vise sig at være i stand til at komme tilbage og vandt snævert med cifrene 15 - 14.
Filip Kill er derfor nu ude af dette års vm, men der skal understreges at Filips fægtning har oplevet et stort skridt i den rigtige retning ved vm i Cantania. Årets vm-resultat sender Filip op i den absolutte top af dansk fleuretfægtning og han er nu er seriøs kandidat til OL zone kvalifikationsstævnet i Bratislava til foråret. 
Hvis du vil vide mere om vm i Cantania så kan du følge vm på følgende to links. Se også tv-tiderne fra Eurosport lidt længere nede i teksten.
*FIE.org er en ny side som FIE netop har oprettet inden VM i Cantania. Det er en side som primært skal fungere som FIE's ansigt til omverden. En slags reklame for sporten. På siden findes der en sepciel fan-zone hvor man kan hente forskellige interaktive funktioner, se videoklip, live feed, fægte biografier og lign. Det er blandt andet på FIE.org at du vil kunne finde klip fra de mange kampe og hvis du er online på det rette tidspunkt så vil du kunne følge fægtningen direkte.
EUROSPORT viser også fægtning de næste dage. Her er en kort oversigt over hvornår du kan finde fægtning på tv-programmet.
Lørdag den 15. oktober klokken 18:15
Søndag den 16. oktober klokken 01:00 - 08:30 - 18:30
Mandag den 17. oktober klokken 08:30
Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.