Skip to main content

Berlin den 17. og 18. november 2012

alt

På billedet ses to glade bronze- og sølvvindere nyde en dejlig kop kakao med flødeskum i Berlin. Stævnet Wittenauer Fuchs giver nemlig mulighed for at opleve mere end en fægtehal, og få styrket de indbyrdes relationer.

8 glade fægtedrenge fra årgangene 2003 til 1999 tog i weekenden den 17 og 18. november 2012 til Wittenauer Fuchs stævnet i Berlin. Erfaringer, oplevelser og fægteresultater lå i år på samme høje niveau som sidste år, hvor Trekanten også deltog i stævnet.

Stævnet udmærker sig ved, at der er mange deltagere i hver årgang og turneringsformen er lidt anderledes end sædvanlig (forklaring følger neden for). Endelig er det et stævne hvor afviklingsformen kun tillader en fægtedag for en given årgang. Der med er der også mulighed for at opleve Berlin (sightseeing), og være sammen på en anden måde end i en fægtekamp.

alt

For årgang 2003 var der 9 deltager herunder under Trekanten fægter Ruben (eneste dansker). Der blev afholdt en puljerunde med en pulje, og placeringen blev afgjort ud fra antal vundne kampe. Ruben fik en flot bronzepokal - Til lykke.

For årgang 2001 var der 34 deltagere herunder under Trekanten fægter Jonas (eneste dansker). 

  • I første puljerunde blev de 34 fægtere opdelt i puljer på optil 6 fægtere, og de 24 bedste fægtere gik videre til næste puljerunde.
  • Anden puljerunde blev fægterne opdelt i puljer på 6 fægtere, og de 18 bedste gik videre.
  • Tredje puljerunde blev de opdelt i puler på 6 fægtere, og de 10 bedste fægtere gik videre.
  • Fjerde puljerunde blev fægterne opdelt i puljer på 5 fægtere, og de 6 bedste gik videre.
  • Femte puljerunde var en pulje på 6 fægtere som skulle kæmpe om den endelig top 6 placering. En klassisk puljerunde hvor alle fægter mod alle, og den fægter der havde flest vundne kampe i puljen bliver nr. 1 også videre.
  • Tre fægtere havde dog lige mange vundne kampe, og skulle derfor ud i en nervepirrende sjette puljerunde. 

Godt 10 timer fra start på den første puljekamp, og efter at have fægtet 31 puljekampe kunne en meget udmattet Jonas fejre en flot sølvpokal – Til lykke.

For årgang 2000 var der 36 deltagere herunder Trekanten fægterne Jacob, Maxim, Anton og Benjamin.

  • I første puljerunde blev deltagerne opdelt i puljer på op til 6 fægtere, og de 24 bedst placerede gik videre til næste pulje.
  • I anden puljerunde blev deltagerne opdelt i puljer på 6 fægtere og de 16 bedst placerede gik videre.
  • Herefter var det eliminationskampe med repechage, og med seedning ud fra placering fra anden puljerunde.

Jacob vandt guld og Maxim vandt bronze – Til lykke til dem begge.

For årgang 1999 var der 32 deltagere herunder Trekanten fægterne Sofus, Felix. Første puljerunde blev deltagerne opdelt i puljer op til 6, og de 24 bedst placerede gik videre til næste runde.
I anden puljerunde blev deltagerne opdelt i puljer på 6 fægtere og de 16 bedst placerede gik videre til næste puljekamp. Herefter var det eliminationskampe med repechage, og med seedning ud fra placering fra anden puljerunde. Sofus vand guld – Til lykke.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.