Skip to main content

Gode resultater ved junior world cup

Aix_gruppe_2013

Trekantenfægterne i Aix-en-Provence (fra venstre mod højre: Philip Femø, Alexander Tsoronis, Kolja Dahlin, Thomas Berg og Malte Trier Mørch)

Fægteklubben Trekanten deltog lørdag den 16. februar i årets sidste world cup for herrerfleuret i Aix-en-Provence.
Dagen startede noget underligt for den rutinerede trup, da både Philip Femø og Alexander Tsoronis havde svært ved at få deres fægtning til at fungere. De vandt kun to kampe hver i pluljen og kom lige præcis videre til DE-kampene. Her fandt begge fægtere dog hurtigt formen igen og Philip fik kæmpet sig til en plads i top 64 som giver 2 ekstra world cup point til regnskabet.
Alexander kom helt til top 16 hvor han tabte sin kamp 13 - 15. Dagens resultat bringer Alexander op på en flot plads som nummer 5 i verden.

Trekantens to sidstrårs-kadetter havde det straks svære under dagens fægtning. De fik desværre kun kæmpet sig til en sejr hver. Dette var ikke nok til at komme videre i stævnet. Men begge udviste super indstilling til den udfordring som de havde påtaget sig og gjorde det rigtig godt i flere kampe. Thomas tabte eksempelvis to kampe 5 - 4 og Kolja tabte tre kampe med de samme cifre. Så begge var så ufatteligt tæt på at gå videre, så med lidt mere træning kunne Trekanten have haft alle fire fægtere i DE-kampene. Det ser dog ud til at faklen til næste generation af juniorfægtere er lykkes. Alt tyder således på at Trekanten fortsat får mange gode resultater i denne kategori.

Søndag skal fægterne fægte hold. Første kamp er imod Tyskland 2 og hvis den vindes skal de møde Frankrig 1.

Husk at hold øje med trekanten.org i den kommende tid. Her skal fægterne til EM i Budapest. Vi vil forsøge at opdatere trekanten.org, klubbens facebook og Maltes blog så ofte som muligt.'

indmarch_Aix

Flagparaden - dannebro i midten

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.