Skip to main content

Stævnesæsonen slutter på fineste vis i Poznan

Sol_Poznan
Sol fægter sig til endnu en sejr i anden pulje

Fægteklubben Trekanten var af sted men en stor delegation til stævnet "European Fencing Festival", som hvert år afholdes i den polske by Poznan. Det er et af de største stævner i Polen og derfor tiltrækker stævnet fægtere fra flere forskellige lande som, Armenien, Romænien, England og Tyskland. I alt var 17 personer fra Trekanten af sted. To af dem var pigefleuretfægtere som var i krig om lørdagen. Sol Grum-Schwensen fægtede sig til en plads i top 16 og sluttede på en 9. plads. Sol mødte en ret stærk polsk pige som desværre vandt en meget tæt sejr over Sol.

Petra fægtede med en lettere skadet fod og har i det hele taget ikke kunne træne så meget igennem længere tid. Men Petra fik alligevel fægtet to gode puljer og sluttede dagen med en flot 24. plads ud af 60. Et resultat som Petra var ret godt tilfreds med.

Drengene fægtede om søndagen. Her fægtede især Mathias utroligt godt og kom på flot 1. plads efter at have vist hele fægte-Polen hvordan man fægter fleuret i topklasse. De gode resultater var også at finde på puslingefleuretten hvor Christoffer Rykind-Blarke vandt en flot bronzemedalje, som var Christoffers første medalje ved et stort internationalt stævne. I top 8 kom Jonas Winterberg-Poulsen og det samme fik Ruben Jeiner kæmpet sig til på minorer.

Stævnet blev afslutningen på en utrolig lang stævnesæson, hvor Trekanten stort set alle steder har udvist fantastisk fægtning og kæmpet sig til Internationale topresultater. Nu er folk trætte og sommerferien synes, igen i år, at falde på det perfekte tidspunkt. Stævnesæsonen 2013 - 2014 starter allerede ved VM i Budapest i starten af august. På B&U siden bliver Lübeck og Manchester de to første events. Begge stævner er i september.
Så følg trekanten.org og vores facebook-side til næste sæson, så får du altid de nyeste resultater og historier fra den nationale og internationale fægteverden. 

LINK - RESULTATER PIGE FLEURET ÅRGANG 2000 - 2001
LINK - RESULTATER HERRER FLEURET ÅRGANG 2002 OG YNGRE
LINK - RESULTATER HERRER FLEURET ÅRGANG 2000 - 2001
LINK - RESULTATER HERRER FLEURET ÅRGANG 1998 - 1999

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.