Skip to main content

Tradtionsrige Ter Apel bustur

Ter_Apel
Casper Persson fra Fægteklubben Trekanten kom i en Hollandsk avis

Fredag den 1. november var det igen tid til, at en del af FKTs børn og unge drog af sted til Ter Apel i Holland. I år kunne vi mønstre 16 fægtere, 9 voksne og tre trænere/dommere. Vi havde fornøjelsen af, at byde velkommen til to nye fægtere på turen, nemlig Casper og Rune. Casper er rutineret fægter, mens det var Runes første fægtestævne. Derudover var vi så heldige, at Tobias og Fruszina var med som coach. Det var meget heldigt da der var mangel på dommere og både Malte og Fruszina måtte træde til som dommere.

Forud for turen havde der været hektisk aktivitet i forhold til maden. Da vi ikke var så mange på turen som forudsat, var gode råd dyre for at minimere udgifterne. Vi var så heldige, at bl.a. Superbest på Bryggervangen, Østerbro, sponserede os med masser af frugt og smoothies, samt tomater og agurker til vores pastasalat. Andre venlige sjæle sørgede for brød og kage til os. Andre igen medbragte frikadeller og pizzaboller til frokosten.  Tusind tak for det! Derudover havde vi haft en stafet i Metro til at handle billigt men godt ind. Ved fælles hjælp fik vi stablet en dejlig frokost på benene som holdt godt forsynet både lørdag og søndag.

Busturen forløb uden problemer. Malte sørgede som sædvanligt for underholdningen. Vi fik set film, hørt ”Video, video”, snakket og hygget. Godt ankommet hos Gut Landegge fik vi en dejlig aftensmad og så var det ellers på hovedet i seng, da vi næste morgen skulle være klar til afgang kl. 8.

Lørdag den 2. november var puslinge og kadet i ilden.  Puslinge drenge vandt Ruben. Christoffer H blev 6 og Silas 7. I puslinge piger måtte Marie se sig slået i finalen med ét touché og fik dermed sølv. I kadetgruppen var der også gang i den.  På drenge siden var det turneringens største gruppe med 38 deltagere. Det var et stærkt felt, som bød på gode udfordringer. Vi havde i alt 9 drenge i gang. Jacob blev bedst placeret på en 3. plads. Derefter fulgte Maxim på 9., Jonas på 12., Felix 13., Benjamin 19., Christoffer R 20., Casper 26., Luca 30 og Rune 34. En flot indsats fra alle. I kadet piger fik vores piger også kamp til stregen. Sol fik en flot anden plads og Petra kom ind på en 8., Naja 9., og Hannah på 10. pladsen. 

Traditionen tro deltog vi alle om aftenen i lørdagsbuffen i klubben og derefter var det tilbage til Gut Landegge og få en god nats søvn.

Søndag var der igen afgang kl. 8. Miniorer lagde ud sammen med dreng/pige og lidt senere begyndte junior. I miniorer placerede vore to fægtere sig i top. Marie vandt guld og det samme gjorde Christoffer H. I ”dreng” dominerede Trekanten ved at sætte sig på 1, 2. og 3. pladserne med Jacob i sidsen, derefter Jonas og så Maxim og Christoffer R. Herefter fulgte Benjamin på en 6. plads, Luca på 12 og Silas på 18. Hos ”pige” måtte Sol kunne Sol desværre ikke fægte igennem i sin seminfinale p.g.a. rygsmerter men fik en flot 3. plads sammen med Naja. Hannah kom ind på en 6. plads og Petra på en 7. På junior lykkedes det Felix at bryde Hollændernes monopol ved at erobre 3. pladsen. Casper og Rune klarede sig også flot med en henholdsvis 8. og 11. plads.

Turen hjem forløb uden problemer. Vi var så heldige at få en tidligere færge og var tilbage i KBH kl. 01:45. Alle trætte men glade oven på en vellykket tur, hvor der var god fægtning og godt kammeratskab på programmet.  

LINK - RESULTATER - WAPEN VAN VLAGTWEDDE 2013

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.