Skip to main content

Stor medaljehøst til Fægteklubben Trekanten ved weekendens Danmarksmesterskab 2014 for B&U fægtere

To dejlige dage er afsluttet med et flot resultat til fægteklubben Trekanten, der endnu engang var den deltagende klub, der løb med flest medaljer – 23 medaljer i 9 kategorier.

Stor tak til:

·         28 deltagende fægtere for at stille op og vise god fægtning, kampånd og kammeratskab i form at god opførsel og støtte til andre fægtere og naturligvis et stort tillykke til alle fra miniorer til kadetter også med de mange medaljer - 7 guldmedaljer, 8 sølvmedaljer og 8 bronzemedaljer

·         de frivillige, der deltog som dommere – Kolja Dahlin, Thomas Berg, Kim Bruun Petersen, Nikolai Lykke-Rasmussen og Philip Femø – for på en fair måde at have dømt mange kampe og vist et godt eksempel både lørdag og søndag

·         vi dagens anledning assisterende hjælpetræner Felix Caspersen, træner Marcus E. Everitt og naturligvis til vores hovedtræner Malte Trier Mørch, som begge dage kom rundt og coachede rigtig mange kampe og gav opmuntrende ord og konkrete tilbagemelding til fægterne under weekendens stævne

·         fægteklubben Rudersdal for god stævne afvikling i Idrætshallen i Birkerød

Et lille udpluk af de mange kampe fra weekends stævne:

·         Marie Winterberg vandt suverænt guld og finalen 10-2 over Katrine Larsen fra Varde fægteklub i miniorer fleuret kategorien

·         Trekanten 3 deltagende piger på fleuret dreng/pige vandt top 3, hvor Sol Grum-Schwensen vandt finalen 15-6 over klubkammeraten Hannah Bockhahn

·         Trekanten dominerede på herrer fleuret dreng/pige gruppen med 9 deltagere ud af 14 og vandt alle 4 medaljer i top 3, hvor Jacob Brandt Lang vandt finalen 15-7 over Maxim Valeur

·         På miniorer fleuret herrer havde vi 4 deltagere ud af 11 i kategorien og vi fandt top 3, hvor Mikkel Gjaldbæk vandt finalen 9-8 over klubkammeraten Sacha Guilbert

·         På puslinge fleuret vandt Marie Winterberg Poulsen en flot sølvmedalje 10-15 mod Stine Olstrøm fra Varde fægteklub

·         I puslinge fleuret herrer kategorien dominerede Trekanten også med 7 ud af 10 deltagere, og her blev kæmpet bravt og flot fra alle sider, og vi vandt top 3, hvor Christoffer Horn vandt finalen 15-14 over klubkammeraten Ruben Wilmont Jeiner.

·         På kadet fleuret havde vi 8 deltagere ud af 20, som alle kom i top 10 og vandt også top 3 med interessant klubopgør, som endte med at Conrad Kongstad vandt finalen 15-6 over Mathias Danckwardt

·         På kårde kæmpede Oscar Skals sig til en sølvmedalje ud af 18 deltagere, da han tabte finalen til Mads Aagaard fra Vordingborg fægteklub

·         På kadet fleuret damer vandt Martine Spanger Ries finalen 15-4 over klubkammeraten Sol Grum-Schwensen, som fik sølv.