Skip to main content

EM i Jerusalem 2014

Jerusalem logo

EM 2014 i Jerusalem er ved at være helt slut. De sidste Trekanten-fægtere var i dag i kamp på junior herrerhold fleuret. I første kamp mødte Danmark et godt kæmpene svensk hold som desværre vandt 45 - 40. 
Det danske hold kom ikke godt fra start og haltede lidt bagefter igennem hele kampen. Derefter skulle der fægtes om placeringer. Danmark sad over i første omgang og skulle først omkring frokosttid møde Tyrkiet. Her havde det danske hold fundet noget bedre fægtning frem, og især Kolja Dahlin fægtede rigtig godt og satte et hav af touche på det tyrkiske hold.

Efter Tyrkiet var det Hviderusland der stod for tur. Kampen bølgede frem og tilbage og til sidst førte det danske hold 44 - 43. Kolja sætter et super touche, som desværre bliver dømt forkert. Så fik hviderusserne lidt medvind og vandt til sidst kampen 44 - 45. Super ærgeligt for det danske hold der på mange måder havde fortjent at vinde kampen, efter de alle havde udvist super god fægtning. Danmark slutter på 10. pladsen ved dette års EM.

Landsholdet skal igen kæmpe ved kadet og junior VM i Plovdiv, Bulgarien. Dette er i starten af april. Husk at følg med her på trekanten.org for flere informationer.

LINK - RSULTATER HERRER HOLDFLEURET

juniorhold
Juniorholdet ved EM - Philip Femø, Kolja Dahlin og Thomas Berg

kadethold
Kadetholdet ved EM - Mathias Danckwardt, Sophus Landorph, Jacob B. Lang og Conrad Kongstad

Josefina Lawton var også til EM. Men det var desværre ikke muligt at finde et godt billede af hende til nyheden her.. men det kommer så snart vi finder et godt et... Vi beklager...

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.