Skip to main content

Fantastiske juniorresultater ved VM

Thomas tashkent
Thomas Berg og Malte Trier Mørch efter sejren over Briceno fra Venezuela (foto: FIS)

Mandag den 6. april 2015 gik hen og blev en historisk god dag for Fægteklubben Trekanten. Kolja Dahlin gentog succesen fra EM og  kom i top 8 ved VM. 
Men det var ikke det eneste flotte resultat denne dag. Det lykkes nemlig samtidigt for Thomas Berg at kæmpe sig til en super flot plads i top 16.
Begge fægtere er fra Trekanten og de to klubkammerater har dermed formået at hive et bedre resultat hjem til Danmark end nationer som Rusland, Tyskland, Frankrig og Japan har kunnet. 

Den trejde fægter på individuel juniorfleuret var Conrad Kongstad som også fik et stabilt resultat, ved for første gang at kæmpe sig i top 64. Efter en hård 15 - 13 sejr over Santiago Lucchetti fra Argentina.

Som ved EM for blot en måned siden lykkes det for både Kolja og Thomas at vinde over nogle yderst stærke fægtere. Koljas vej til kvartfinalen lød på sejre over Elmasry (EGY) 15-6, Leung (HKG) 15-11, Langer (AUT) 15- 9, Roger (FRA) 15-12 som var ranket 1'er. Til sidst tabte Kolja efter en super tæt og hård kamp imod Yang fra Korea 15-11.

Thomas Berg var gået direkte videre fra puljen til top 64 og havde derfor en kamp mindre end Kolja. Thomas' sejre var over; Briceno (VEN) 15-10, Trofimov (RUS) 15-12 og tabte derefter til nylig kåret kadetverdensmester Moelis fra USA med cifrene 15-11.

Trekanten havde en fægter mere i ilden i dag også. Det var Josefina Lawton som fægtede dame juniorfleurethold sammen med Laticia Jørgensen, Sol Grum-Schwensen og Martine Spanger-Ries alle fra HFK. Josefina fægtede godt og havde et stabilt plus-regnskab i alle sine kampe. Danmark førte ved niende og sidste sæt men tabte desværre til Canada 45-42.

I morgen skal fleuretdrengene kæmpe igen. Her skal de fægte hold og første kamp er imod Sydafrika.
På holdet for drengene selskab af Julius Sørensen fra JAF, som er fjerdemand på holdet.

Det var desværre ikke muligt at uploade flere billeder og lign. til hjemmesiden da internettet er yderest langtsomt og ustabilt i Uzbekistan. Forhåbentlig det bliver muligt at vise flere spændene billeder fra VM de følgende dage.

LINK - RESULTATER HERRER JUNIORFLEURET
LINK - RESULTATER DAME JUNIORFLEURET HOLD 

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.