Skip to main content

Holdet slutter på 6. pladsen

finalepodie VM
Drengene følger med i holdfinalen mellem Italien og Kina - Italien vandt VM 45-31

Juniorfleuretfægterne fægtede anden runde af holdtuneringen ved VM i torsdags. Her skulle holdet møde USA, som var ranket som nummer 3 ved stævnet. Amerikanerne var klar fra starten af og lagde et kæmpe pres på det danske hold. Det blev derfor til en sikker 45-24 sejr til USA. Og dermed skulle det danske hold fægte placeringskampe i top 8.
Første kamp var imod Australien, som var turneringens helt store overraskelse efter de havde vundet imod Polen i top 16. Ydermere havde australierne fægtet en god og tæt kamp imod Kina.

Australien lagde hård ud og pressede Danmark. Men især Conrad Kongstad sørgede for at bringe holdet tilbage i kampen efter en 11-2 sejr i tredje kamp. Derefter hele holdet klar på at udbygge forspringet og Danmark vandt til sidst med cifrene 45-34.

Tredje og sidste kamp om 5. pladsen var imod et vældig stærkt japansk hold. Det blev en god holdkamp hvor der blev udvist stor fægtning fra alle fægtere på det danske hold, og presset var stort på japanerne. Men det rutinerede japanske mandskab formåede dog at hive sejren hjem til Japna og kampen sluttede 45-34.

Det betyder at det danske hold med Kolja Dahlin, Thomas Berg, Conrad Kongstad og Julius Sørensen (JAF), sluttde på en super flot 6. plads ved VM. Dermed tangere de den tidligere rekord ved VM i Porec i 2013.

Holdstævnet markerede også afslutningen på et super godt VM, hvor det for første gang i 22 år lykkes at få en fægter i top 8 ved et junior VM. Samtidig blev Thomas Berg top 64. 
Jacob Brandt Langs plads i top 32 som første års kadet skal også nævnes.. Ligeledes så fægterne fra Trekanten også en bred fremgang fra deres resultater fra sidste år.
Juniorfægterne kan stort set holde fra stævner nu.. de skal først for alvor i ilden igen i Oktober. Ligeledes har kadetterne også næsten fri. De skal kun fægte et stævne i Malmø denne søndag og stå Trekanten International i maj.

Trekantens elitefokus retter sig nu mod en række vigtige seniorstævner som alle tæller til OL kvalifikationen. Følg med på trekanten.org for flere informationer om klubbens eliteresultater og meget andet.

LINK - RESULTATER HOLD HERRERFLEURET

sidste skud VM
Sidste billede fra VM - Fleuretdrengene på vej mod shuttlebussen i Tashkent for sidste gang

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.