Skip to main content

Godt resultat ved European Games i Baku

Alex Vs Ingargiola
Billedet er taget fra Alexanders kamp i top 16 imod Francesco Ingargiola fra Italien (foto: Augusto Bizzi)

Alexander Tsoronis kæmpede sig i dag til en flot placering i top 16, ved European Games i Baku.
Dagen startede med en meget hård pulje, hvor det dog lykkes Alexander at kæmpe sig til to sejre over David Vegh fra Slovakiet og Lorenzo Nista fra Italien. Det betød at Alexander rimelig sikkert kom videre til top 32, hvor han skulle møde den meget rutinerede Tomer Or fra Israel.

Tomer Or har været til OL tre gange og anses for en af de mest rutinerede fægtere på hele senior-turen. Men Alexander fægtede sit absolut bedste i kampen og vandt 15-13. 
Efter sejren over Or skulle Alexander møde italieneren Francesco Ingargiola. Dette blev dog en hård kamp, hvor Alexander selv udtalte at han blev nervøs. Det førte til en række fejl, som Italieneren var hurtig til at udnyttet og vandt kampen sikkert 15-7.

Alexander ville selvfølgelig gerne have vundet kampen imod Ingargiola, men sejren over Or tyder på at Alexanders formkurve er på vej i den rigtige retning. Alexander har for nylig også vundet over Roland Schlosser fra Østrig og Martino Minuto fra Tyrkiet, som begge regnes for stærke fægtere. Så forventningerne til at godt resultat ved VM i Moskva senere på måneden er store.

VM skal fægtes i midten af juli. Her sender Trekanten hele tre fægtere af sted. Alexander Tsoronis, Emil U. Andersen og Thomas Berg. Du kan selvfølgelig følge deres resultater her på siden.

Hvis du vil vide mere om European Games kan du klikke ind på linket her.
LINK - EUROPEAN GAMES 2015

Resultaterne fra i dag
LINK - RESULTATER HERRER FLEURET EG 2015

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.