Skip to main content

Thomas snublende tæt på top 16

thomas bonn2

Thomas Berg skulle tidligt lørdag morgen møde verdensranglistens nummer 5, den britiske fægter Richard Kruse. Det blev en spændene kamp hvor Kruse kom bedst fra start, men føringen var ikke nok og Thomas fik langsomt men sikkert arbejdet sig ind på ham, og vandt til sidst en sikker sejr 15-11. 
Thomas skulle derefter møde canadieren Maximillian Van Haaster. Her var det Thomas der kom bedst fra start og førte på et tidspunkt med fire point. Den meget rutinerede canadier kom dog tilbage i kampen og den udviklede sig til en velfægtet gyser der desværre sluttede til Van Haasters fordel 15-14.

Det ændre ikke på at Thomas Berg har fægtet et super flot world cup for anden gang i træk. Det blev også til en top 32 for tre uger siden ved CIP i Paris.

Næste gang Thomas skal fægte et world cup bliver i midt marts, hvor han og Alexander Tsoronis skal til Long Beach i Californien. Resultaterne vil selvfølgelig være at finde her på siden.

Men du kan også følge det dansk hold denne søndag. Det kræver dog at du er et morgen-menneske, idet Danmark skal møde Polen klokken 08:00 i top 32. 
Holdet består af Emil Andersen, Kolja Dahlin, Thomas Berg og Julius Sørensen. Hvis de vinder over Polen skal de møde Korea i top 16.

Du kan se de individuelle resultater og følge med i holdkonkurencen på linket nedeunder.

LINK - RESULTATER - LÖWE VON BONN 2017

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.