Skip to main content

Godt resultat til Trekanten-fægter ved EM

jonas EM
Jonas Winterberg-Poulsen (til venstre) vinder her Matyas Maior fra Ungarn (foto: Augusto Bizzi)

Det var en god dag for det danske hold ved EM i Ungarn. Det lykkes i dag Jonas Winterberg-Poulsen at komme i top 16 og slutte på en samlet 13. plads. Jonas er kun anden årskadet og hans plads i top 16 var en forbedring fra sidste år hvor det blev til en plads i top 32. Jonas slog to fægter i udslagningen. Først var den ukrainske fægter Danyyil Hoyda 15-6 og derefter Matyas Maior fra Ungar 15-12. 
Jonas kom derefter ud en meget hård og lige kamp imod en to hoveder højere franskmand med det mundrette navn Jule Andriamampianina. Den sluttede efter mange hårde udvekslinger desværre til fransk fordel med cifrene 15-13. Den franske fægter gik senere vidre og vandt en bronze ved dette års kadet EM.
De andre danske reslulstater var også ret stabile. Jacob B. Lang fægtede ikke sit aller bedste. Men kom dog alligevel temmelig let i top 64.
Trekanten havde også Christoffer Rykind-Blarke med som årets eneste EM dubutant. Han havde to sejre i puljen og to snævre 5-4 nederlag. Christoffer fægtede en god og tæt kamp i top 128, som han desværre tabte 15-10 imod østrigeren Johannes Burgstaller.

Du kan se resulaterne fra dagens EM på linket nedeunder. Tirsdag den 28. februar er dagen hvor to danske fleuretpiger skal fægte. Det er Naja Vaaben og Alexandra Brondom, som starter puljerne klokken 11:30. Du kan selvf'ølge læse mere om deres fægtning på siden her i morgen aften. Men du kan følge pigernes fægtning live på linket nedeunder. Hvis pigerne kommer i top 32 kan du følge kampene med live feed også.

LINK - RESULTATER - HERRER-KADETFLEURET

LINK - LIVE RESULTATER - DAME-KADETFLEURET

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.