Skip to main content

God weekend for Trekanten i Bad Segeberg

Bad Segeberg 2017
Julius Manz Thorbek fægter til venstre - vinder sølv på kadet, som er kategorien over sin egen (Foto: Line Vaaben)

I weekenden var en større gruppe af Trekantens fægtere til stævne i Bad Segeberg ved Lübeck. Vi spændte vidt: Den yngste af vores deltagere var født i 2008, den ældste i 1962. Der blev taget mange sejre og mange af vores fægtere havde kæmpestore glaspokaler med hjem:

Lørdag var de yngste fægtere og vores kadetter på pisterne. Pusling og miniorer blev slået sammen pga få deltagere, og Gustav Kähler, som deltog i sit første udenlandske stævne, fik sølv, mens Frode Vaaben tog guld. Vores kadetter kom rigtig langt i en gruppe med 23 deltagere: Steffen Gjaldbæk bronze, mens Julius Manz Thorbek, der fægtede over sin kategori kom i finalen. Han kæmpede til det sidste mod men tabte 8-15 efter meget spændende kamp. Amir Alimov tog en 6.plads, mens Mikkel Gjaldbæk, der også fægtede over kategori landede som nummer 9.


Søndag var det især Trekantens voksne fægtere, der var i aktion. Jakob Thorbek og Frank Ruszkai havde udenlandsk stævnedebut – tillykke med det! Alle kæmpede max, og resultaterne blev fine: Ken Martin vandt herrefleuretten efter en benhård finale. Frank tog en flot 17. plads, og Simon Jeiner, Jesper Brandt og Jakob Thorbek kom i top 32. Lene nappede en 5. plads, og så blev der endnu en medalje til Gjaldbækfamilien, da Mikkel tog en flot 3. plads i dreng/pige.

Unge, samt ældre blev coachet kompetent af træner Ken Martin, ind imellem hans egne kampe. Stærkt gået og tak til alle for en hyggelig klubtur.

Ken Martin træner
Ken Martin Ito Bruun var med som træner og fægtede selv søndag hvor han vandt guld (Foto: LIne Vaaben)

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.