Skip to main content

Hård dag slutter med en 15. plads til Danmark

Alexander vs Korea
Alexander Tsoronis lander et touche imod Korea (Foto: Manky/Bizzi)

World Cup stævnet i St. Petersburg sluttede i dag med holdtuneringen. Det danske hold bestående af Alexander Tsoronis, Thomas Berg, Kolja Dahlin og Conrad Kongstad, skulle i første kamp møde Columbia. Selvom det columbianske hold var temmelig ukendt, så lykkes det alligevel columbianerne at fægte en god kamp som sluttede 45-41 til Danmark.

I top 16 mødte Danmark et velfægtende koreansk hold. Selvom de danske fægtere udviste flere gode takter i holdkampen, så blev det alligevel til en sikker koreansk sejr på 45-27.

I placeringskampene i top 16 mødte Danmark først Hong Kong og derefter Brasilien. Fælles for begge kampe var at de danske fægtere hver for sig fægtede gode kampe. Men stabiliteten manglede og Danmark måtte se sig slået i begge kampe 45-34 og 45-32.

Egentlig ville der normalt have været en placeringskamp mere. men Tyskland havde tidligere på dagen trukket sig pga. af skader. Derfor skulle Danmark ikke fægte den sidste kamp, og sluttede derfor automatisk på en 15. plads.

Næste gang det danske herrerfleuretlandshold skal fægte bliver til EM, som i år afholdes i Novi Sad, Serbien. Inden da skal de danske fleuretfægtere fægte Trekanten International, som afvikles i Valbyhallen den 26. - 27. maj. Her er gratis adgang og alle er velkommen til at komme og se de danske seniorlandsholdsfægtere kæmpe. Lørdag er herrerfleuret og damerne skal i krig om søndagen.

LINK - RESULTATER HOLD - ST. PETERSBURG 2018

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.