Skip to main content

Thomas i top 64 ved world cuppen i St. Petersburg

Malte og Thomas StPetersburg2018
Thomas Berg giver sin træner Malte Trier Mørch en high five efter sjete og sidste sejr i puljen (Foto; Manky/Bizzi)

Så skete det igen. Thomas Berg fægtede utrolig stærkt i dagens indledende pulje og vandt alle seks kampe. Thomas endte også med et super flot index på 23, og blev dermed den bedste fægter efter puljerne. Hvis en fægter slutter i top 16 efter puljerne, så er fægteren direkte videre i top 64 på anden dagen. Det betyder at man ikke skal fægte eliminationskampe på førstedagen, og det betyder også at man undgår verdens top 16 bedste fægtere i første eliminationsrunde. 

Conrad Kongsstad sloges ikke kun imod sine fægtemodstandere, men også imod en lettere betænd lilletå som var meget smertefuld. Det betyd at den store danske fægter ikke kunne bevæge sig optimalt på pisten. Det blev dog til tre sejre i puljen. Men i udslagningskampen imod den russiske Zhuravlev blev smerterne for store, og russeren vandt 15-7.

Kolja Dahlin havde også tre sejre i puljen og skulle i første eliminationskamp møde polakken Jakub Surwillo. Det blev en hård kamp hvor Kolja var super aktiv og bevægede sig godt på pisten. Koljas store arbejdsindsats førte til en flot sejr 15-11, og dermed gik Kolja videre til dagens sidste eliminationsrunde. Her skulle Kolja møde den unge Kirill Borodachev, som over de sidste år er steget som en rumraket på det russiske seniorlandshold, og er i dag fast mand på deres første hold. Igen udviste Kolja stor fægtning, men russeren hev dog en sejr hjem med cifrene 15-12.

Kolja vs Surwillo
Kolja Dahlin til venstre angriber Jakub Surwillo fra Polen (Foto: Manky/Bizzi)

Sidste mand der var i kamp idag var Alexander Tsoronis. Desværre havde Alexander svært ved at finde sin gode fægtning frem. Det begyndte dog at blive bedre frem mod slutningen af puljen, og sluttede med to sejre, som næsten vidste sig at være nok. Alexander var den sidste fægter der blev elemineret efter puljerne, og bare et touche bedre index ville have været nok, til at sikre Alexander muligheden for at gå videre i elmininationskampene. 

Thomas Berg fægter lørdag klokken 09:50 (dansk tid). Du vil kunne følge resultaterne live på linket nedeunder. Der vil muligivis være mulighed for live-streaming imorgen. Du vil sikkert kunne benytte samme link til det også.

RESULTATER - WORLD CUP ST. PETERSBURG 2018

 

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.