Skip to main content

Resultat fra firekamps konkurrence på årets Fægtelejr.

På vegne af Dansk Moderne Femkampforbund og Moderne Femkamp afdelingen i Trekanten ønske Augusta Spanger Ries (FKT) i kategorien Ungdom 13 år og yngre og Christina Arent (JAF) i kategorien 14 og ældre tillykke med det flotte resultat.

Derudover, vil vi gerne takke alle deltagerne for en rigtig god indsats. Alle så ud som I gav jer fuldt ud, hvilket også har resulteret i nogle rigtigt gode præstationer.

Se de samlede resultater her | Hent PDF

For unge 13 år og under:
Vindere af kategorien Unge 13 år og yngre, Augusta havde et meget højt bundniveau i alle disciplinerne, hvilket er meget vigtigt for en god moderne femkæmper.

Derudover vil jeg gerne fremhæve Gustav fra FKT som også gjorde det rigtig godt i alle discipliner men som ikke var helt så hurtig som Augusta i løb og skydning, men som fægtede lige op selv om at fleuret er hans normale våben.

Derudover er det værd at bemærke at Martine (FKT) vandt svømmekonkurrence for unge 13 år og yngre. Martine prøvede faktisk flere gange at forbedre sin tid sammen med Sol (FKT), hvilket til sidst resulteret i den meget flotte tid 52 sekunder på 50m.

Som den store solstråle som Sol nu en gang altid er, viste hun alle, hvordan man skulle skyde og løbe og vandt overraskende flot lige foran Augusta i tiden 4,29.

For unge 14 og over:
Christina (JAF) som til daglige er svømmer var suveræn i svømning og ganske udmærket i løb og skydning. Fægtning er en ny sportsgren for Christina, så der kan vi sikker forvent en vis forbedring i fremtiden.

Derudover viste Julius (JAF) sig stærk i fægtningen ved at have flest (16 ud af 20) sejre af alle i fægtningen og samtidig være stabil nok til at sikre sig anden pladsen. Stefan (FKT) gjorde det rigtigt godt i både fægtning og combind’en, men svømningen svigtede ham lidt så det samlede resultat rakte en tredje plads. Som en sidste detalje var kampen om 2. 3. og 4. pladsen så tæt at en enkelt sejr i fægtningen gjorde forskellen mellem at være 2. eller 4.

Vi håber at I har fundet Moderne Femkamp sjovt og spændende og at I har mod på at prøve kræfter med jer selv og andre. Jeg vil opfordre jer til at granske lidt på jeres resultater og tænke over om I måske kan forbedre jer i nogle af disciplinerne. I er i hvert fald mere end velkomme til at komme og prøver kræfter med sporten igen i løbet af året, ved vores arrangementer.

Næste stævne

Næste intro stævne bliver afholdt i samarbejde med Dansk Moderne Femkamp forbund (DMF) i trekanten slutningen af september/starten af oktober og der vil være spændende gaver at vinde.

Den endelige dato vil bliver oplyst i nærmeste fremtid.

Med Venlig Hilsen
Frederik og Erik

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.