Skip to main content

Guld og bronce ved de åbne Berlinske mesterskaber

Kock_Friis_berlin_lillePeter Friis og Jørgen P. Kock deltog den forgangne i de åbne Berlingske veteranmesterskaber, som er et stort veteranstævne med deltagelse af de bedste tyske veteranfægtere. Begge fægtere havde en medalje med hjem. Peter Friis blev nr. 1 på Kårde 60+ og Jørgen P. Kock nr. 3 Fleuret 60+. De fine resultater lover godt for det kommende veteran VM, som afholdes i september i Porec.

Peter Friis beretter følgende:
Vi fik nogle fine resultater ved "Offene Berliner Seniorenmeisterschaften". Det fine resultat for mig, 11 kampe uden nederlag, gav en god fornemmelse. Modstanderne var konkurrencefægtere, som jeg har mødt gennem årene og flere af dem stiller op til VM i Kroatien.

Det var vigtigt for mig at have Ferenc med - det gav mig ro til at koncentrere mig om det jeg var der for, nemlig fægtningen. Forberedelsen op til fægtestart var styret af Ferenc: Vi var tidligt opppe, kl. 6.00. Jeg spiste lidt frugt og vi var i fægtehallen en time før fægtestart. 40 min før start en lektion, som gav en god fægtefornemmelse med kården. Så pause 20 min. Derefter kamptræning med en frivillig modstander 10 min. Efter en kort pause var jeg klar til første modstander. Berlin er altid et besøg værd!

Peter Friis skriver:
Vi fik nogle fine resultater ved "Offene Berliner Seniorenmeisterschaften", som jørgen har meddelt dig.
Det fine resultat for mig 11 kampe uden nederlag gav en god fornemmelse, modstanderne var konkurrencefægtere som jeg har mødt gennem årene og flere af dem stiller op til VM i Kroatien.
Det var vigtigt for mig at have Ferenc med - det gav mig ro til at koncentrere mig om det jag var der for, nemlig fægtningen. Forberedelsen op til fægtestar var styret af Ferenct: vi var tidligt opppe, kl. 6.00.-  jeg spiste lidt frugt og vi var i fægtehallen en time før fægtestart. 40 min før start en lektion som gav en god fægtefornemmelse med kården, så pause 20 min. derefter kamptræning med en frivillig modstander 10 min. - efterr en kort pause var jeg klar til første modstander.
Berlin er altid et besøg værd -
Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.