Skip to main content

En forårsdag i Baden-Württenberg

Heidenheimholdweb
Det glade fægtehold i Heidenheim efter de mange flotte resultater denne weekend

I weekenden deltog Trekantens børnebande, i ”Heidenheim’s Mini-Marathon”, som var det 30’te af slagsen.
Hedenheim er en decideret fægteskole, hvor fægteren bor, fægter og går i skole. Der er igen tvivl om at fægtning i sydtyskland er en stor ting, klubben har 3 fægtehaller, som hver er ca. samme størrelse som trekantens hal.
Der var ingen tvivl om at det var nogle seriøse modstandere der skulle fægtes imod.
Men vores fægtere virkede ikke imponeret, om lørdagen skulle Hannah, Jonas, Sol, Maxim og Felix fægte. Efter flot fægtning, samt lidt instruktion fra storbror, fik Hannah en guldmedalje i sin klasse. Jonas fægtede nogle rigtige flotte kampe og selvom det kun er hans 3’ie stævne uden for Danmark, fik han en flot førsteplads, årgang 2001. Sol kæmpede også flot og fik guld, årgang 2000. Maxim, som er i superform, fægtede sig også i finalen og vandt guld i årgang 2000 schüler. Felix som er årgang 99 kæmpede sig til en 3’ie plads, efter at havde været ude i en reprechage og fik dermed en bronze.
Klubformanden, var ovre og lykønske vores fægtere. Han spurgte med en lidt træt stemme om vi blev hjemme næste år ;o).

Mathias og Conrad var dommere hele lørdagen og havde dermed udført et stor og vigtigt stykke arbejde i forbindelse med afvikling af et fægtestævne, tak for det. Mathias og Conrad fægtede om søndagen sammen med Carl-August. Mathias og Carl-August fægtede B-Jugend årgang 98, hvor Mathias fik en flot 2’den plads og Carl-August endte i top 12. Conrad fægtede også B-Jugend men årgang 97 og fik en 5’de plads.

Så vil vi også sige en stor tak til Ferenc for hans fine måde at styre tingene på. Vi også sige tak til Malte, for at vores børn kan rejse ud i Europa med den ro og selvtillid der skal til, for banke de måske 50 bedste fægtere i sydtyskland.

Fecthcentrum Heidenheims hjemmeside - nyhed om danskernes succes - Klik her!

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.