Skip to main content

Endnu et top resultat ved VM!!

sren
En glad Søren i storform ved VM i Jordan

Fægteklubben Trekanten opnåede endnu et super flot resultat i søndags da klubbens to juniorfægtere Søren Johansen og Alexander Tsoronis kæmpede ved VM i Jordan.

Søren Johansen havde en lidt hård start i puljen og var den eneste dansker der skulle kæmpe i top 128. Her mødte Søren canadieren Sam Broughton der var ranket 90. Han fik mildt sagt en omgang fægte-tæsk og tabte til Søren 15 – 4. Den næste kamp i top 64 var imod Ferenc tidligere elve Mate Hari, som også var på besøg i vinterferien i Trekanten. Det var i lang tid en meget lige kamp, som til sidst faldt ud til Sørens fordel, efter han havde fået fod på sine angreb. Kampen endte 15 – 12.

I top 32 kom Søren ud i noget af en gyser. Her skulle Søren møde den super hurtige koreaner Kwang Hyun Lee som var ranket 7! På snedig vis fik Søren frataget Lees fordel i sin hurtighed, og gjorde det derfor svært for koreaneren at få sine angreb til at virke ordentligt. I stedet kom Søren til mange gode afslutninger og kunne hive en super svær sejr hjem 15 – 14..
Til sidst mødte Søren den utroligt velfægtende spanske fægter Carlos Llavardor som Søren desværre tabte til 11 – 15. Llavardor havde tidligere på dagen vundet over Alexander og han sluttede dagen som nummer 8.

Søren endte på en utrolig flot 13 plads ved VM 2011. Og det er et ufattelig flot resultat når man især tænker på de utrolig dygtige modstanderen Søren mødte i sine udslagningskampe. Det er også samtidigt Trekantens anden top 16 placering ved dette VM. Man kan derfor roligt kaldet VM 2011 for endnu en kæmpe succes for Trekanten, og samtidigt et Mammutskridt i den rigtige retning, med at køre et hold i stilling til en mulig OL kvalifikation i 2016. Det er også samtidigt et af de bedste VM for Trekanten nogen sinde.

Alexander Tsoronis fægtede godt i puljen og havde 5 sejre. Det gav ham automatisk en placering i top 64. Men som sagt mødte Alexander en utroligt velfægtende spanier, og havde samtidigt selv svært ved at få sit spil til at fungere ordentligt. Alexander sluttede dagen på 38 plads.

Husk at følg med på onsdag hvor drengene skal fægte hold. Her er også Jeppe Reindahl med på holdet, hvor de alle tre sammen med Patrick Jørgensen fra HFK skal forsøge at gøre livet surt for resten af verdenseliten. Holdfægtningen starter klokken 10.00 lokal tid (09.00 dansk tid).
Link: LIVE OPDATERING HERRER HOLDFLUERET

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.