Skip to main content

Fægteklubben Trekanten i top 8 til junior world cup

capri
Endnu et  klassisk Trekanten-moment foran Pizza Capri i Aix-en-Provence - der findes enormt mange versioner af dette billede med forskellige Trekanten-fægtere

Junior fleuretherrerne fægtede sig sidste weekend til et flot top 8 resultat ved det legendariske junior World Cup, Challenge Licciardi i Frankrig.

Juniorholdet med Alexander Tsoronis, Jeppe Reindahl, Mikkel Puggaard-Hess og den unge Kolja Dahlin (som blot er anden års kadet), var seede som nr. 10 fra start, og skulle først møde Venezuela. Denne kamp vandt Trekanten drengene overlegent med 45-31. Herefter var det to meget stærke fægtenationer, som der skulle kæmpes mod, først Rusland og derefter Polen. Det blev desværre til nederlag, men især kampen mod Polen var meget spændene og endte med cifrene 40 – 42 til Polen, men 8. pladsen er et godt udgangspunkt for det snart forestående EM.

Alexander Tsoronis blev den bedst placerede dansker i den individuelle konkurrence og sluttede som nr. 20. Et udmærket resultat som vidner om at formen er ved at være på plads. Alexander skulle i eliminationskampen om en plads i top 16, møde den senere vinder af World Cup’en italieneren Filippo Guerra og Alexander måtte desværre se sig slået i denne kamp. 

Med en top 8 på hold og en 20. plads på individuel, skal fægterne nu i gang med de sidste fin justeringer inden EM som afholdes fra den 1. – 11. marts i Porec i Kroatien. Fægteklubben Trekanten har både kadet og junior fægtere som er udtaget til landsholdene af Dansk Fægteforbund, og det bliver spændende at følge de fire kadetter Martine Spanger-Ries, Kolja Dahlin, Thorlek Grum-Schwensen og Thomas Berg samt fleuretjuniorerne Alexander Tsoronis, Jeppe Reindahl, Mikkel Puggaard-Hess og kårdefægteren Klaus Albert Canning.

Fægteklubben Trekanten er den klub i Danmark der har kvalificeret flest fægtere til EM i Porec. Følg resultater og historier fra EM her på trekanten.org under nyheder (på forsiden) og på Maltes blog.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.