Skip to main content

Emilia Borrye vinder guld i Vojens

Vojens_Open_2012_emiliaEmilia Borrye vandt både Pige kårde &  Kadet kårde I Vojens. Begge finaler var mod tyske modstander og endte altså med en dobbeltsejer til Emilia. Samtidig er Emilia nu nr 1  på B&U ranglisten for pigekårdefægter. Med 2 ranglistestævner tilbage skal der gå meget galt, hvis hun ikke skal blive samlet vinder af ranglisten til sommer.

I weekenden d. 25-26 februar var der B&U Ranglistestævne i Haderslev Vojens Open.

Da vi ikke havde indtryk af at der var andre fægtere fra Trekanten der skulle af sted til dette stævne var vores oprindelige plan, at Emilia kun skulle fægte sin egen klasse pige kårde om søndagen, der efter planen skulle starte kl. 1245.

Men da jeg fik en mail torsdag aften fra arrangørerne om, at de gerne ville opfordre Emilia til at stille op på kadet kårde, så aftalte vi at tage sted i bil om lørdagen. Vi fik arrangeret overnatning på Danhostel Vandrehjem i Haderslev fredag så dette var på plads.

Vi kørte hjemmefra lørdag kl. 1700 og ankom til Haderslev ca kl. 2000. Fik tjekket ind og klargjort udstyr til næste dag.

Til vores overraskelse mødte vi andre Trekant fægter ved morgenbordet næste dag og fik at vide der kom endnu flere med biler samme dag. Lidt ærgerligst at der ikke var koordineret  fællestransport med os men, det håber vi da at der vil blive tænkt på til næste gang.

Kadet kårde startede kl. 0945 og der blev fægtet blandet drenge/piger i de indledende runder. Der var også deltagelse af Tyske fægter fra Slesvig-Holstein hvilket kun var godt så der kom mere konkurrence.

Emilia tabte 2 ud af 9 kampe i de 2 indledende runder herefter blev drenge og piger kønsfordelt og fægtede direkte udslagning. Emilia  mødet en tysk pige i finalen som hun udraderede med cifrene 15-3.

Pige kårde var forsinket med over 1 time pga. problemer med internettet. Der blev også fægtet drenge/piger mod hinanden i de indledende runder og der var også her deltager fra Tyskland med.

Emilia vandt finale mod tysker 15-5

En dobbeltsejer til Emilia og samtidig er Emilia nu nr 1  på B&U ranglisten for pigekårdefægter. Med 2 ranglistestævner tilbage skal der gå meget galt hvis hun ikke skal blive samlet vinder af ranglisten til sommer

Emilia startede med at fægte kadetstævner efter sommer 2011. Hun har 2 andenpladser, 1 tredjeplads til DM og nu 1 førsteplads ikke dårligt af en 13 årig pigefægter. Desuden blev Emilia nr 64 til cadet circle stævne i Göteborg i januar og fik point til kadetranglisten ved første forsøg.

I næste weekend gård turen til Halmstad i Sverige

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.