Skip to main content

EM nyheder

fgtning_i_hal

Fægtehallen ved EM i Porec

Det har været en hensigt at skulle opdatere trekanten.org jævnligt under EM i Porec. Men bredbåndsinternet er ikke noget der virker specielt godt i Kroatien, og det har nærmest været umuligt at opdatere hjemmesiden fra Porec. Derfor har vi ikke kunne uploade nyheder og billeder til hjemmesiden før nu. I kan læse et semi-forældet indlæg på "Maltes blog" omkring den første stævnedag ved EM. Og der vil nok være mulighed for at uploade et nyt indæg i morgen også, så Trekanten kan komme up-to-date med bedrifterne i Porec.
Det kan kort nævnes at alle Trekanten-fægterne er kommet i top 64. For nogle fægtere er dette et super flot resultat. Især for Martine der kæmpede rigtig flot i sin pulje på første-dagen, men måtte desværre se sig slået af en super dygtig italiensk fægter. For Kolja var det en underlig fornemmelse at blive slået ud i 64, da han var ranket 5 efter puljen og havde håbet på meget mere. Dette kan I læse mere om på "Maltes Blog".
I mogen klokken 09:30 skal det danske fleurethold fægte mod Ungarn.. Det bliver en hård kamp, da det ungarnske hold er rigtig godt. Men drengene er ved godt mod og i god form, så alt kan ske. Følg med i morgen, hvor nye informationer bliver lagt op.

EM i Porec - Link til hjemmeside 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.