Skip to main content

EM i Porec - opdatering

Alexander_web
Alexander Tsoronis blev bedste dansker på fleuret ved EM i Porec 2012

Så har junior herrerne også været i kamp til EM i Kroatien, og det blev til en 17. plads til Alexander Tsoronis. Alexander fægtede suverænt i den indledende pulje, hvor han også var vinder af sin pulje og dermed direkte kvalificeret i top 32. og ranket som nr. 4.

Her skulle Alexander møde italieneren Ignaolia og efter endnu en suveræn start med en føring på 7-2 ved pausen, træk italieneren fra og desværre blev Alexander slået med cifrene 15-12. Et par enkelte fejl og et par sekunders fejlbedømmelse af kampen fra Alexanders side var nok til at udfaldet af kampen endte som det gjorde. Resultatet indfriede ikke Alexanders målsætning, men resultatet må dog alligevel siges at være en god indgangsvinkel til VM i Moskva i april måned.

Thorlek, Jeppe og Mikkel sluttede på henholdsvis en 59, 61 og en 64. plads og viste alle rigtig god fægtning, i det utroligt stærke felt. Få gange har niveauet på herre junior fleuret været så højt.  Drengene træner nu til holdkampen på fredag, og det bliver her spændende at følge den rene ”Trekanten” fleuret landshold.

Kårdefægterne Klaus Albert Canning fægtede nogle rigtig flotte puljekampe og vandt hele 4 ud af 6 kampe, og var dermed direkte i top 64, og skulle her møde Kasper Roslander fra Finland, som Klaus Albert desværre tabte til efter en tæt og meget flot kamp. Det er Klaus Alberts første Europamesterskab og med denne start, er der meget mere flot fægtning i vente fra Klaus Albert side ved kommende internationale mesterskaber. Også Klaus Albert skal fredag fægte hold med resten af det danske kårdelandshold.

frederik_Osten
Frederik von der Osten fra HFK, blev europamester på junior herrerkårde ved EM i Porec 2012

Danmark fik ellers en super placering på individuel junior herrerkårde, idet Frederik von der Osten fra HFK blev Europamester. Det er fantastisk resultat og der skal i den forbindelse lyde et stort tillykke til Frederik fra hele Trekanten. Europamesterskabet og Klaus Alberts top  64 placering betyder samtidigt at Danmark for en rigtig fin seatning til holdtuneringen i morgen den 9. marts, og får dermed sikkert en overkommelig modstander i første kamp.

Følg resultaterne på dette link – KLIK HER

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.