Skip to main content

Trekanten tog guldet i Heidenheim – igen!

Heidenheim_2012
Vinderholdet fra Trekanten - fra venstre mod højre: Jonas Winterberg-Poulsen, Maxim Valeur, Nicolai Rasmussen (træner), sol Grum-Schwensen og Anton Tietjen

Fredag den 2. marts drog en mindre trekanten-delegation afsted til Heidenheim for at deltage i Mini Marathon Heidenheim. Sol, Maxim og Jonas skulle forsvare deres guldmedaljer fra sidste år, mens Anton var med for første gang. Som coach og inspirator havde vi fået Nikolaj med.

Som sidste år overnattede vi på vandrehjemmet Naturfreundehaus am Waldfriedhoff. Efter en god nats søvn lagde drengene ud lørdag morgen. I årgang 2000 stillede 28 fægtere op og i årgang 2001 27. Der blev fægtet i puljer med 6 – 7 deltagere efterfulgt af udslagning med repassageforløb. Efter puljerunden lå Maxim på en 3. plads og Anton på en 19 plads. I årgang 2001 lå Jonas på en 5. plads. Maxim og Jonas stod over i første udslagningsrunde. Herefter vandt de begge de efterfølgende

fem kampe, hvilket betød, at guldmedaljerne var sikret endnu en gang. Anton tabte sin første udslagningskamp og gik dermed over i repassageforløbet, hvor han fik fægtet mange gode kampe og avancerede til en flot 12. plads. I mellem tiden var Sol også kommet godt i gang i sin gruppe med i alt 13 deltagere. Hun vandt alle puljekampene, stod første udslagningsrunde over og vandt også de efterfølgende kampe i suveræn stil, hvilket betød endnu en guldmedalje til fægteklubben Trekanten.

Ved præmieoverrækkelsen fik vores fægtere også rosende ord med på vejen fra arrangørerne – igen kom danskerne og tog guldet!

Det var nogle trætte med glade fægtere, forældre og coach, som lørdag aften vendte snuden hjem mod København.  

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.