Skip to main content

Trekanten vinder flotte resultater ved senior DM i Hillerød

DM_2012_guld
Alexander Tsoronis viser her sin pokal frem efter have vundet danmarksmesterskabet på herrerfleuret, Søren Johansen står og kigger på lige til højre. Søren sluttede på en 3. plads efter et helt års pause fra stævnerne - godt gået begge to og tillykke til alle de flotte Trekanten-resultater denne weekend (Foto: Karsten Weirup)

Den blot 19 årige junior fægter Alexander Tsoronis vandt i weekenden titlen som senior Danmarksmester. Han vandt en tæt kamp med cifrene 15-13 over Phillippe Jørgensen fra Hellerup Fægteklub, som tidligere har vundet titlen 3 gange. Det var en stor præstation for Trekanten at få dette mesterskab i hus efter hele 14 år uden denne tittel i klubben, og det er et tydeligt resultat af Trekantens senior eliteprojektet som Alexander er en del af sammen med klubbens øvrige elitefægtere. I projektet fokuseres der af de to trænere Ferenc Toth og Malte Trier Mørch bl.a. på en ny indeling af sæsoner, træningsmetoder og ikke mindst på life coaching. Men udover titlen som Danmarksmester kunne Trekanten ligeldes også glæde sig over at Søren Johansen efter et års pause fægtede sig til en fornem bronzemedalje.  Søren og Alexander kunne sammen med Filip Kiil og Thorlek Grum-Schwensen også glæde sig over en sølvmedalje på hold.På dame fleuret vandt Lene Jensen sølv og på dame fleuret hold kunne Lene føje en guldmedalje til. Guld dame holdet bestod af Anne Sofie Kill, Thea Pasbo og den blot 15 årige Martine Spanger Ries. Dameholdet vandt en overlegen sejr over de regerende mestre fra JAF i Århus. Trekantens 2. hold sluttede på en særdeles fornem 3. plads og holdet bestod af Gre Steensgård, Claudia Mulani og Lydia Malmgren.

Trekanten vandt også mesterskabet for senior herrersabel hvor Magnus N. Jørgensen vandt guld og Sebastian Bringstrup blev nummer 3. Trekanten.org mangler stadig at få bekræftet resultaterne for holdturneringen, men rygterne gå på facebook at det var en spændene holdfianle mellem Trekanten og HFK.

Ferenc_og_Lene
Ferenc Toth hjælper her Lene Jensen i finalen imod Kirsten Pallesen fra JAF (Foto: Karsten Weirup)

Alexander_vs._mikkel
Mikkel Rahbek fra HFK taber her til Alexander Tsoronis i semifinalen (foto: Karsten Wierup)

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.