Skip to main content

Masser af medaljer til B&U i maj måned!

I maj måned har vores unge fægtere været til både B&U DM for Hold i Kalundborg og til det efterhånden traditionsrige Hellerup Open  hos vores nærmeste fægtenabo HFK.

Ved B&U Hold DM vores velfægtende ungdom strøg alt guld på fleuret (bortset fra pige kadet, hvor vi ikke havde fægtere nok til et hold). Det blev således til guld og bronze for kadet drenge, guld til dreng/pige pige, guld og bronze til dreng/pige drenge, guld og sølv til puslinge drenge og guld til puslinge piger. Et super-flot resultat, som vidner om det stabile og grundige arbejde, der finder sted i det daglige på B&U i FKT.

Sidste år havde vi et mix-hold på dreng/pige kårde, og de hentede en sølvmedalje. Det blev desværre ikke muligt at stille med noget hold på kårde i år. Det håber vi at lave om på til næste år med lidt held….. 

Til gengæld har Emilie Borrye hentet hele to guldmedaljer hjem til FKT i Pinsen, hvor hun vandt både dreng/pige kårde og kadet kårde ved Hellerup Open. Et superflot resultat og forhåbentlig en god inspiration til FKT’s endnu relativt få B&U-fægtere på kårde.

Ellers var det igen FKTs fleuretfægtere, der dominerede Hellerup Open. Til trods for en håndskade og andet sidste-øjebliks frafald, så formåede FKTs unge fægtere at hente i alt 17 medaljer fordelt som følger:

Miniorer – piger: 2.   Marie Winterberg-Poulsen

Miniorer - drenge:1. Ruben Wilmont-Jeiner, 2. Silas Scheelke

Puslinge – piger: 3.   Petra Kjærsgaard

Puslinge - drenge: 1. Maxim Valeur, 2. Christoffer Rykind-Blarke, 3. Rasmus Gram Weirup og Jonas Winterberg-Poulsen

Dreng/pige – piger, fleuret: 1. Sol Grum-Schwensen

Dreng/pige – piger, kårde: 1. Emilia Borrye

Dreng/pige – drenge, fleuret: 1. Mathias Danckwardt, 2. Jacob Brandt Lang, 3. Mikkel Schäffer og Felix Caspersen

Kadet – piger, kårde: 1. Emilia Borrye

Kadet – drenge, fleuret: 1. Mathias Danckwardt, 3. Felix Caspersen

B&U-ranglisten efter sæson 2011-12 er ikke endeligt opgjort på DFFs hjemmeside, men det ser ud til at FKT besætter de 8 første pladser på puslinge drenge og desuden vinder ranglisten på alle fleuretkategorier og sandelig også på dreng/pige kårde for piger.  Det er jo et meget overbevisende og inspirerende resultat for alle at kunne gå på sommerferie med.

Trekantens B&U-fægtere har nu kun et enkelt stævne tilbage inden en velfortjent ferie – i den kommende weekend drager et hold til Poznan, forhåbentlig igen med flotte resultater. Pøj-pøj til dem.
Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.