Skip to main content

Poznan fencing festival - super resultater

Fencing_festival_2012web

Søndag den 3. Juni 2012 deltog i alt 10 tapre Trekanten-fægtere i årets European Fencing Festival Jana Nowaka memorial (Poznan). Vi stillede op med fægtere i alle 4 kategorier for drengene. I årgang 2002-2003 deltog Ruben Jeiner , i 2000-2001 deltog hele 6 FTK-fægtere: Benjamin Jeiner, Christoffer Rykind-Blarke, Anton Tjetien, Jacob Brandt Lang, Maxim Valeur og Jonas Winterberg-Poulsen. Derudover deltog Felix Caspersen og Mathias Danckwardt i årgang 1998-1999 og Tor Boesen i 1996-1997.

Det blev en dag med gang i den – drengene fik fægtet en masse gode kampe og der blev leveret god modstand.

I årgang 2002-2003 stillede  45 fægtere op. Der var først en runde med puljer og derefter direkte udslagning. Ruben vandt alle sine puljekampe og 32 fægtere gik videre til udslagning og Ruben gik hele vejen til semifinalen, hvor han måtte se sig slagen af en lette, der efterfølgende vandt finalen.

Årgang 2000-2001 var den største gruppe med 92 fægtere til start. Der blev også fægtet en puljerunde og derefter udslagning for de 64 bedst placerede. Alle FKTs fægtere klarede sig godt og gik videre til udslagningsrunden. Første udslagning klarede de sig også alle ret ubesværet igennem. I anden udslagningsrunde måtte Anton og Benjamin se sig slået af henholdsvis en polak og lette. Begge kan være stolte af deres resultater:  Anton stillede op for første gang og Benjamin forbedrede sin placering i forhold til sidste år. De resterende klarede sig igennem ottendedelsfinalen. I kvartfinalen blev Christoffer slået ud af en polak. Flot indsats af Christoffer, som også var med for første gang. Tilbage havde vi 3 FKT-fægtere i semifinalerne. Maxim og Jacob tørnede samme i en kamp, hvor Maxim gik ud som vinder. Jonas mødte den polske vestrehåndsfægter, som i runden før havde slået Christoffer ud. Desværre slog selv samme fægter også Jonas ud. Maxim tog imidlertid voldsom revanche i finale, hvor han vandt overbevisende 12:1.

I årgang 1998-1999 stillede 60 fægtere op.  I denne årgang blev der fægtet to puljerunder, hvorefter alle gik videre til udslagning. Felix og Mathias vandt begge deres to første kampe og var dermed begge i ottendedelsfinalen. Her mødte Felix en stærk polsk venstrehåndsfægter og måtte desværre se sig slået. Mathias gik hele vejen til finalen, hvor der ventede en fysisk stærk fægter fra Polen, der ved stævnestart var seedet til 2. pladsen. Mathias kæmpede godt men polakken trak det lange strå og kampen endte 3:12.

I alt 25 fægtere stillede op i den ældste årgang (1996-1997). Her blev der også fægtet i to puljerunder efterfulgt af udslagning. I hver af de to puljer vandt Tor to kampe og fik  givet god modstand i de andre kampe. Udslagningen bød på en noget stærkere fægter og Tor måtte se sig slået med 7:15. Tor gjorde en rigtig god figur og skrabet sig erfaring sammen inden han til næste sæsonskalforsøge at kvalificere sig til en plads på det danske kadet landshold.

Alt i alt høstede FKT-fægterne flotte resultater.  Dagen bød på rigtig mange gode kampe og for en gangs skyld skulle puslinge fægterne helt til semifinalen, før nogle af dem stødte sammen.

En stor tak skal lyde til Tea og Lilli for den dejlige mad, som de havde sørget for. Vi fik alle rigtig meget glæde af den.  Der skal også lyde en stor tak til Malte  for en god afslutning på en lang og spændende sæson.

Som altid var det en rigtig hyggelig tur med søde børn og forældre. Der skal derfor også lyde en stor tak til alle de brave fægtere, fordi de så søde nogle børn, som man godt kan være bekendt at tage til udlandet med og tak til alle de søde forældre, som er så engagerede og rare at være sammen med en hel weekend. 

Download resultater - KLIK HER (Nederest i højre hjørne -Ostatnie wynik)

D = puslinge
JML = kadet
ML = D/P
Z = miniore

Se youtube-indslag om fægtefestivalen hvor man kan se flere kendte ansigter fra Trekanten og et lille interview med Malte

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.