Skip to main content

En stor oplevelse – og mange tæsk – rigere!

Lene_EM_lilleI tirsdags vendte jeg tilbage fra EM en stor oplevelse – og rigtig mange tæsk – rigere. Det med tæskene kom nu ikke bag på mig, for EM er et af de hårdeste stævner, man overhovedet kan fægte som seniorfægter. Og det bliver ikke lettere, når man ud af 6 mulige puljer ender i pulje med stævnets nr. 5, 8, 9 og 13. Men den intensive træning med Ferenc op til EM, forbundets træningslejr, at være en del af EM-stemningen og ikke mindst at se en masse af verdens dygtigste fægtere i aktion – det har været en oplevelse, som jeg kan tage med mig – og som er alle tæskene værd.

Og hvordan var der så: Jo, i Legnano var der meget italiensk. Busserne til og fra hallen kørte sådan omtrent til tiden, hallen havde bestemt kendt bedre dage (Sagde jeg hallen? Nå, men det halve af tiden fægtede vi i et telt, hvor der var på den kedelige side af 35 grader varmt), taxaerne kom nogen gange, når man bestilte dem, osv. Til gengæld kan det så også lade sig gøre at blive kørt i ekspresfart i nødsporet i en politibus, når morgentrafikken mod Milano er brudt sammen, og fægterne bare skal frem. Samt at køre i rundkørsler mod færdselsretningen (også i politibus), og at politifolkene i varmen smider det irriterende tunge bælte med skyder og det hele på et sæde i bussen – og derefter forlader bussen… med døren åben.

Med andre ord: en stor oplevelse på mange måder. Om jeg ville gøre det igen: hmm… det kan da godt være. Men til næste år er der veteran-EM igen, og det glæder jeg mig meget til. På en eller anden måde hører jeg nok mere hjemme der.

Mange hilsner fra Lene

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.