Skip to main content

Super resultat i Manchester

Sejr
Martine Spanger-Ries vandt sølv og Thomas Berg sluttede på en 5. plads

Fægteklubben Trekanten deltog i weekenden i sæsonens første EFC kadet circuit stævne i Manchester på herrer og dame kadet fleuret. Det lykkes denne gang for første gang at tage en medalje ved EFC stævne, idet Martine sluttede på flot anden plads. Martine var i stand til at udnytte sine modstanderes fejl til sin fordel og fik en stor mængde point på at udnytte denne fordel, samtidigt med at hendes forsvar fungerede super godt. Martine blev dog slået i finalen af den dygtige Kitti Birtterova fra Slovakiet.

Trekanten klarede sig også rigtig godt på herrersiden hvor Thomas Berg kom ind på en super flot 5. plads. Thomas formåede flere gange at overraske sine modstandere med hurtige angreb og en meget aggresiv fægtestil som kun få kunne forsvare sig imod. Det skulle dog vise sig at blive en meget lang dag og stævnet var en god bid over 12 timer langt. Så i sidste ende var det ikke kun et spørgsmål om at være en god fægter, men også om man var i bedst form. Thomas og Martine vidst at de begge var i super form og at den fysiske træning i Trekanten er det hele værd.

Alle andre Trekanten-fægtere klarede sig også ganske udemærket. Emil Løkkegaard kom i top 32, og både Tor Boesen og Mathias Danckwardt kom videre til top 64 efter flotte sejre i top 128. Så alle kom hjem med gode sejre i baggagen, og det er helt sikkert noget der vil give god energi og motivation til resten af sæsonen.
Julius Sørensen fra JAF var også med og kom, ligesom Emil, i top 32.

Stor tak til fægterne for en dejlig dags fægtning i Manchesters Bolton arena, og tak til alle forældrene der har hjulpet til på turen. Især en tak til Julius' mor, Mona for hendes store arbejde på selve turen - her tænkes særligt på den jævne strøm af sukkerholdige drikke til træneren. 

RESULTAT - DAMEFLEURET
RESULTAT - HERRERFLEURET 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.