Skip to main content

Super flot 8. plads på hold

Kolja_evil_EM_2013
Kolja Dahlin var i topform i dag og satte ufatteligt mange point imod verdens bedste fægtere - sammen med Thomas Berg stod de for noget nær en fægtemassakre på verdenseliten!

I dag fægtede Trekantenfægterne; Thomas Berg, Kolja Dahlin, Emil Løkkegaard og Tor Boesen, som landshold under EM i Budapest. Det blev til en super flot indsats idet fægterne vandt over Letland i første kamp og kom derved i top 8. Her skulle Trekantenfægterne møde fægte-supermagten Rusland. Normalt antager man en sådan holdkamp, som  en formsag for et stærkt hold som det russiske. Men i dag skulle klubbens fægtere vise sig at være ekstremt velfægtende og kom stærkt igen i slutningen af kampen. Det lykkes Kolja Dahlin i niende, og sidste kamp, at komme op på 43 – 43. Russerne formåde på det ydereste af deres formåen at vinde kampen 43 – 45.

Men respekten for det danske fægtelandshold har sjældent været støre. Den gode form fortsatte imod Italien hvor især Kolja og Thomas fortsatte den gode form fra Ruslandskampen og satte en fantastisk mængde touches.

Det danske landshold sluttede på en super flot plads som nummer 8 ved Europamesterskaberne. Når man tager i betragtning at fægterne kun kommer fra én klub i lille fægte-danmark, så bliver resultatet særligt bemærkelsesværdigt, og må anses som værende en af klubbens flotteste resultater denne sæson. At holdet kun var to små touch fra at være i top 4, taler sit tydelige sprog om at talentudviklingen i Trekanten er super stærk.

Du kan følge damekårdeholdet i morgen når de skal i krig omkring klokken 10:30. Emelia Borrye fra Trekanten deltager, og skal i første kamp imod Storbritanien være den afsluttende fægter. Held og lykke til Emlia og resten af det danske hold.

LINK - RESULTAT HERRER KADETFLEURET HOLD 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.