Skip to main content

God dag for Philip, Alexander og Kolja

Philp_og_Ferenc_2
Vigtigt taktikmøde mellem Philip og Ferenc inden det gik løs i udslagningskampene

Philip Femø, Alexander Tsoronis og Kolja Dahlin var alle i kamp ved EM i dag. Det blev til gode resultater for alle tre fægtere. Alexander udviste stærk fægtning i dag fægtede sig i sikker stil til en plads i top 16, hvor hans endelige placering blev nummer 10. Alexander blev slået af verdensranglistens nummer 1, Alexander Choupenitch fra Tjekkiet.
Philip Femø gjode det også godt og slog sikkert Bora Biren fra Tyrkiet 15 - 9, hvorefter Philip mødte den meget stærke og velfægtende franske fægter Pauty, der vandt en sikker sejr over Philip. Men Philips fægtning bragte ham ind på en plads i top 32, og sluttede på en fin 28. plads.
Kolja Dahlin vandt to kampe i puljen og mødte den hurtige spanier Guillermo Delbergue som lige præcis var stærk nok til at vinde over Kolja 15 - 14. Så det var ektremt tæt på at Trekantens kadetfægter kom i top 32 ved junior EM! Koljas endelig placering blev 46.

Du kan se alle dagens resultater på dette link her:
LINK - RESULTATER JUNIOR HERRER FLEURET 

I morgen er der ikke nogen Trekanten-fægtere der skal fægte. Men de danske kårdedrenge skal i ilden fra morgenstunden af. På tirsdag skal Sebastian Bringstrup fægte sabel og på onsdag skal fleuretfægterne fægte for sidste gang ved dette års EM. Her skal de fægte hold, og meget tyder på at de får en god rankning og derfor måske møder en overkommelig modstander. Så det skal nok blive spændene.
Husk at følg med tirsdag og onsdag. Vi lægger selvfølgelig de rette links op her på siden, så du har alle muligheder for at følge med i deres bedrifter.

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.