Skip to main content

Sebastian Bringstrup kæmper hårdt ved EM


sebastian_og_stewart480
Sebastian med sin træner Stewart Watson kort før puljen går i gang

I dag var Sebastian Bringstrup i kamp EM i Budapest. Sebastian var engentlig kommet i en udemærket pulje, men desværre lykkedes det ikke for Sebastian at vinde nogen sejre. Det er første gang Sebastian er med til et stort mesterskab og Sebastians egne forventninger til dagens fægtning fokuserede også på at dette var læringssituation og at det nok ikke var dagen hvor han ville skinne.
Det skal dog siges at Sebastian i høj grad fik mere og mere styr på sin fægtning, som puljen blev fægtet. Både Stewart og Ferenc var meget aktive omkring Sebastian og det betød at Sebastian var meget tæt på at vinde de to sidste kampe i puljen, som begge sluttede 5 - 4.

Onsdag bliver sidste dag hvor Trekanten er repræsenteret på det danske landshold ved EM. Her skal fleuretdrengen i ilden allerede fra klokken 09:00 af. Hvis du gerne vil følge med så følg holdet på disse to links:
LINK - LIVE FEED HOLDFLEURET
LINK - LIVE BROADCAST

Onsdag aften bliver Maltes blog også opdateret. Så kan du læse flere gode historier fra de sidste tre dage i Budapest og se de sidste billeder fra EM. Hvis du ikke allerede har set Maltes blog fra EM, så kan du klikke på Maltes blog logoet ude til venstre af siden, eller kilk her.

Sebastian_p_pisten
Sebastian fægter her en af de første kampe i puljen

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.