Skip to main content

Super holdresultat for junior herrerfleuret ved EM

holdfgtning_EM
Holdet bestående af Alexander Tsoronis, Philip Femø, Kolja Dahlin og Mikkel Rahbek fra HFK - gør sig her klar med kampråb inden sidste kamp imod Polen

I dag var den sidste dag hvor Trekantenfægtere var i kamp ved EM i Budapest. Juniorfleuretdrengene skulle fægte hold og de havde temmelig store sko af fylde ud, efter kadetholdet kæmpede sig til en flot top 8 for få dage siden. Men i dag skulle det gå mindst lige så godt. Holdet var i topform i første kamp imod Ukraine og kæmpede sig hurtigt til en føring. Kampen skulle dog bølge frem og tilbage flere gange før Danmark trak fra til sidst i kampen og vandt 45 - 42.
Derefter var det mægtige Italien som stod for tur. De var dog i langt mere topform end det danske hold, og vandt en sikker sejr. Derefter skulle Danmark kæmpe placeringskampe i top 8, og Danmark mødte først Ungarn, som lage meget hårdt ud og fik en stor føring. Det danske hold kom dog tilbage og fik pyntet godt på resultatet. Til sidst skulle Danmark ud i kampen om 7. pladsen og her skulle holdet igen møde en stor fægtenation. Polen havde mange gode fægtere på holdet men nu havde de danske fægtere kæmpet sig varme og vandt temmelig sikkert 45 - 40.

Danmark kommer derfor ind på en meget flot 7. plads ved EM. Et resultat som må anses som værende super flot. Især når man tager i betragtning at alle fægtere stort set kun bliver produceret af én klub - Trekanten. Klubbens talentarbejde producere lige så gode og rutinerede talenter som hele nationer gør, og vi formår at komme helt til tops. I top 8 er der kun gode nationer tilbage og det er et flot selskab vi finder os i nu.
Man må heller ikke glemme Mikkel Rahbek fra HFK, som fægtede rigtig godt og var i stor grad med til vinde de to sejre og Mikkel pyntede også kraftigt på resultatet imod Ungarn. Stort tillykke til alle fægterne: Alexander, Philip, Kolja og Mikkel!

Nu er dette års kadet og junior EM slut for Trekantens vedkommende. Dette er derfor den sidste stævneraport fra Budapest. Du kan se flere billeder og læse flere historier på Maltes blog som du finder ved at klikke her. Fra fredag den 8. marts af er træningsprogrammet i Trekanten normalt.

LINK - RESULTATER HOLD HERRERFLEURET

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.