Skip to main content

Endnu en stor fleuretdag ved VM

Philip_pulje_VM_2013
Philip fægter sig her i top 32

Endnu en gang lykkes det to fægtere fra Trekanten at kæmpe sig i top 32 ved VM i Porec. Alexander Tsoronis og Philip Femø gentog succesen fra kadet. De fægtede begge to med stor rutine og viste at Trekanten er klub i absolut verdensklasse.

Alexander Tsoronis fik kæmpet sig til fire sejre i puljen og var dermed ranket 39, og skulle derfor møde den 90 rankede fægter Henrique Marques fra Brasilien, som Alexander vandt 15 - 7. Derefter mødte Alexander Octavio Martinez fra Mexico, som han vandt over 15 - 8.
I morgen skal Alexander møde Tofalides fra Storbritanien. De kender hinanden rigtig godt, både på og uden for pisten. Deres kampe har altid være meget tætte, så Alexander ved at der venter ham en svær kamp i morgen.

Dagens måske helt store overraskelse kom da Philip Femø vandt alle kampe i puljen. Det er meget sjældent en dansker vinder alle puljekampe ved et VM, men resultatet i dag var særlig flot, idet Philip har været ramt af en skade siden EM i Budapest, og derfor ikke været i stand til at træne i noget særligt omfang.
Philip var efter puljen ranket 8, og derfor direkte videre i top 64, hvor han skulle møde Natko Petrisic fra Kroatien. Det blev en meget tæt kamp, og Philip vandt den 15 - 13.
I morgen skal Philip møde XX fra Ukraine. En rigtig god og stærk ukrainer, som kommer til at kræve at Philip finder sin absolut bedste fægtning frem.

Kolja Dahlin gjorde det også godt. Han var egentlig i en syvmandspulje. Men en fægter fra Sri Lanka mødte aldrig op, og så var de nede på seks fægtere. Her vandt Kolja fire kampe og blev dermed ranket 32, og skulle derfor i 128 møde den 97. rankede Robert McGregor fra Sydafrika, som Kojla vandt 15 - 12. Derefter var det den meget stærke Pauty fra Frankrig der stod for tur. Han viste sig, i denne omgang, at være en for stor mundfuld for Kolja, og tabte kampen 7 - 15.
Koljas plads i top 64 giver Kolja 5 point mere på verdensranglisten og kommer derved op på i alt 10 point. Et super godt pointresultat for en kadetfægter.

Følg Alexander og Philip i morgen fra klokken 10:00 af. Du kan se alle kampene live i HD kvalitet på linket nedeunder.

LINK - LIVE STREAM HERRERFLEURET TOP 32

Læs også Maltes blog hvor du finder flere billeder og historier fra VM i Porec

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.