Skip to main content

Hård omgang i top 32

Thomas_top32
Thomas fægter imod Insberger fra Ungarn

Thomas Berg og Kolja Dahlin var tirsdag de to første danske fægtere der havde kvalificeret sig til top 32 ved VM i Porec. Forventningerne til dagens fægtning var selvføgeligt høje. Desværre lykkes det ikke for de to fægtere at komme videre til top 16. Thomas skulle fægte imod Insberger fra Ungarn. En kamp, som på mange måder nok var inden for rækkevidde. Ligeledes skulle Kolja også møde en fægter, som han måske ville kunne vinde over. 
Men dagens modstandere skulle vise sig at have en bid støre rutine end de to Trekanten-fægtere. Både Thomas og Kolja fægtede til tider rigtig godt, og fik vist hvofor de begge er kommet så langt til VM. Men gang på gang virkede taktikken ikke helt, og modstanderne fik sat flere touche.

Begge fægtere ville selvfølgelig gerne have klaret sig til top 16, men de har også begge sagt at de er glade for at være kommet så langt som de gjorde. Thomas Berg sluttede på en flot 29. plads og Kolja Dahlin blev nr. 22. Det er super stabilt og godt resultat af Fægteklubben Trekanten at kunne få to fægtere i top 32. Begge fægtere har helt sikkert niveauet til at komme videre. Men det kræver noget helt specielt at klare sig på anden dagen ved et VM. Det er noget som fægterne nu skal hjem og arbejde på sammen med deres trænere.

Martine fægtede også i dag. Hun stillede op på juniofleuret, som er gruppen over hendes egen. Det var en hård omgang, idet fægteren var meget rutineret, hurtige og stærke. Martine stillede op i denne gruppe for at få erfaring og tage fat på en fremtid som juniorfægter. Martine fik sat mange gode touche, og fik især angrebet en masse. Det førte til en sejr over Nitsa Iagorashvili fra Georgien 5 - 3, samt en rigtig fin kamp imod den regerende verdensmester Camilla Mancini fra Italien, som sluttede 5 - 2 til italieneren. Det var desværre ikke nok til at komme videre i stævnet, og Martine sluttede dagen som nr. 79.

I morgen er der faktisk ikke nogen Trekantenfægtere i gang ved VM. Men det er en stor dag for det danske hold. Både herrer og dame kården er i fuldt gang hele dagen. Du kan følge det danske juniorkårdelandshold og se resultaterne af de sidste to dages fleuretfægtning, på følgende links:

LINK - FLEURETRESULTATER
LINK - LIVE STREAM HERRER KÅRDE
LINK - LIVE STREAM DAME KÅRDE 

Maltes blog bliver først opdateret onsdag aften. Onsdag er ret rolig og der er derfor god tid til at få skrevet.

Martine_junior_VM_2013
Martine gør klar til at fægte imod verdensmesteren fra VM 2012, Camilla Mancini fra Italien...

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.