Skip to main content

Stor succes ved DM i Kalundborg

Hold_DM_2014
De to glade Trekantenhold på podiet. Tredjepladsen gik til JAF som vandt en tæt sejr over Trekanten 3 45 - 43 (Foto: Tina Pors)

dame_holdkrde
Her ses Trekantens damehold med Julie Bendixen, Emelia Borrye, Freja Coln og Augusta Spanger-Ries (Foto: Helle Bendixen)

Trekantens juniorfægtere sluttede juniorsæsonen af på fantastisk vis ved junior DM. Trekanten sad især tungt på fleuretten hvor alle mesterskaber gik til klubben. Men på sabel og kårde kunne Trekanten også være med. idet Sebeastin Bringstrup vandt individuel herrer sabel og pigeholdet vandt en flot guldmedalje på dame holdkårde, hvilket er første gang denne medalje går til klubben!

På B&U hold gik det også super godt idet alle mesterskaber på fleuret sikkert gik til Trekanten. Kun dreng/pige pige fleuret viste sig at være en lille gyser, hvor resultaterne bølgede frem og tilbage mellem Trekanten og HFK. Men i sidste ende blev det en sejr til Trekanten og dermed var weekendens sidste B&U guld i hus.
På kårdesiden var gyset derimod en del støre. Her tabte Trekantenholdet på puslinge desværre en tæt kamp mod HFK 45 - 44. Men flot sølvmedalje til puslingeholdet.

LINK - RESULTATER DM JUNIOR 2013

Hold øje med trekanten.org her i weekenden. Trekanten er vært for et world cup stævne i Valbyhallen på lørdag. Du er meget velkommen til at komme ud og se de gode fægtere dyste, og selvfølgelig heppe på de danske fægtere.

LINK - INVITATION TREKANTEN INTERNATIONAL SATELLIT 2013 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.